Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sara Sieppi kieltää käyneensä kauneusleikkauksissa: "Ei oo tehty naamalle..."

Somevaikuttaja Sara Sieppi vastasi Instagramissa seuraajilleen mm. ulkonäköönsä ja painoonsa liittyviin kysymyksiin.

9.11.2020 klo 13:51

Julkkisselviytyjät

Sara Sieppi on yrittäjä, somevaikuttaja ja tosi-tv-tähti, joka on ollut mm. Selviytyjät Suomi -tv-sarjassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Yrittäjä, somevaikuttaja ja Miss Suomeksikin kruunattu Sara Sieppi vastaili seuraajiensa kysymyksiin Instagramissa Kysymys-Vastaus -pohjalta sunnuntai-iltana. Sieppi puhui seuraajilleen videoilla, jotka säilyvät Stories-osiossa 24 tuntia julkaisustaan.


Sara Sieppi vastasi esimerkiksi jouluun liittyviin kysymyksiin ja kertoi haluavansa viettää oman joulunsa Pohjois-Suomessa, jos vaan korona-tilanne sen sallii. Siepiltä kyseltiin myös henkilökohtaisia kysymyksiä, joihin hän monen yllätykseksi vastasi suoraan.Yksi kysyjä tiedusteli, onko Siepille tehty kauneusleikkauksia: botoxia tms. Sara Sieppi kertoo videolla:


-Ei oo tehty naamalle yhtään mitään. Oon saanut kuulla, että huulia on täytetty ja nostettu poskipäitä. Mut ei oo vielä tehty. En sano, ettei koskaan ja äiti on ihan kauhuissaan siellä, mutta tällä hetkellä en halua missään nimessä tehdä mitään.


Sara Sieppi on seurattu somevaikuttaja, tässä hän valmistautuu syksyyn ja kirjoittaa:


-Ostetaan otsalamppu, taskulamppu, avaimenperälamppu, kirkasvalolamppu, laavalamppu, kynälamppu, galaksiprojektori tähtitaivaalla ja mitä näitä nyt on. Että hei vaan marraskuu. Sut olis myös kiva nähdä!Kysymyksiä ja vastauksia -videolla eräs kysyjä haluaa tietää, mikä on Siepin hoikkuuden salaisuus.


-Olen ihan normaalipainoinen, enkä hoikka ihminen. Tota... Syön arkena terveellisesti ja viikonloppuna herkuttelen. Ehkä se balanssi. Mä oon aina ollut vähän huono näissä ruokajutuissa, eikä mua paino kiinnosta hirveesti.


Sara Sieppi mukana Julkkisselviytyjät-jaksossa Hero ma 23.11. klo 11.40

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat