Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sara Sieppi heittää napakan kommentin ”helposta duunista ja elämästä" arvostelijoille: "He**etin..."

Sara Sieppi on someammattilainen, jonka yritys teki huiman voiton viime vuonna. Hän oli ehdolla Vuoden Lifestyle -kategoriassa Creator Awards 2022 -vaikuttajagaalassa.

6.6.2022 klo 10:00

Sara Sieppi

Sara Sieppi on someammattilainen, joka on nähty tv:ssä mm. Selviytyjät Suomi -realityssä. Kuva: KKMMiss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi on juhlinut synttäreitään Kreikassa. Somekaunotar täytti 31-vuotta perjantaina. Sieppi on juhlistanut myös suomalaisia someammattilaisia ja sisällöntuottajia, jotka olivat näyttävästi esillä Creator Awards 2022 -vaikuttajagaalassa.


Menestynyt someyrittäjä Sieppi haluaa nostaa alan arvostusta ja kirjoittaa Instagram-tilillään napakasti:

-Katsoin eilen auringonlaskuu tästä ja fiilistelin somen kautta Creator Awardsin tunnelmaa. Kaikki tekee sitä omaa juttua täydellä intohimolla, jonka on itse itselleen rakentanut. Valitettavan paljon vieläkin kuulee ”helposta duunista ja elämästä”, mutta teeppä ite perässä! Just nyt oon niin hemmetin ylpee kaikista meidän alan tyypeistä!! Ei mulla muuta.


Sieppi jakoi Instassa välimerellisen kuvan, jossa hän poseeraa sähkönsinisessä mekossa:Someseuraajat komppaavat Sieppiä:

-Hattu nousee - sä ja monet muut on tehny upeaa työtä! Ei kukaan enää kyseenalaista, etteikö olisi oikeaa työtä! Ja parasta, että kuka tahansa voi päästä samaan tilanteeseen, kun vaan löytää oman jutun ja tekee, Jutta Larm kirjoittaa.

-Upeus, Shirly Karvinen kehuu.

-Ihana sinä, Rosanna Kulju kirjoittaa.

-Just näin, Martina Aitolehti summaa.


Sieppi täytti perjantaina 31-vuotta ja jakoi Instassa kuvan aamutakissa upean ruusupuskan kanssa:Sieppi on menestynyt yrittäjä ja hänen yrityksensä Semihima Oy teki viime tilikaudella vuonna 2021 voittoa huikeat 374 000 euroa. Voitto kasvoi merkittävästi edellisestä vuodesta, jolloin summa oli 150 000 euroa.


Lue myös: Oho, mitä luksusta! Sara Sieppi ja upeat lomakuvat - Tämä kohde on todellinen paratiisi!


Lue myös: Ex-missi Sara Sieppi TOP3-kuvat - Uhkeita poseerauksia, pilkettä silmäkulmassa ja ranskanpottuja


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat