Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Onko tämä Euroviisujen musta hevonen ja Lordin manttelinperijä? Blind Channel Oulusta tykittää!

Blind Channel pyrkii Euroviisuihin Dark Side -kappaleella. Bändi on saanut harteilleen ennakkosuosikin viitan.

15.2.2021 klo 7:09

UMK21: Finaali

Vas. Olli Matela, Aleksi Kaunisvesi, Niko Vilhelm, Joel Hokka, Joonas Porko, Tommi Lalli. Kuva: Yle KuvapalveluBlind Channel ei turhia nöyristele. Yhtye perustettiin v. 2013 ja tähtäimessä oli maailmanvalloitus. Ja vain vuosi tämän jälkeen yhtye esiintyi maailman suurimmilla raskaan musiikin festivaaleilla, Saksan Wacken Open Airissa.


Violent popiksi musiikkiaan luonnehtiva Blind Channel on kypsynyt underground-piireissä kolmen levyn ajan. Esiintymistä rakastava bändi on taipuvainen tekemään hulluja juttuja ja nauttii isosta show’sta.


-Ei vain Suomen, vaan koko maailman on aika nähdä, kuulla ja tietää mikä Blind Channel on, yhtye julistaa.


Katso Blind Channelin Dark Side -biisi tästä:Bändin UMK-biisi Dark Side on hauskanpitobiisi ulkopuolisuutta tunteville.


-Me halutaan näyttää, että vaikka elämä olisi synkempää ja rajumpaa, voit silti pitää hauskaa. Tämä kappale on kaikille niille, jotka tuntevat ulkopuolisuutta ja riittämättömyyttä, joiden on joskus tehnyt mieli nostaa keskarit pystyyn ja huutaa. Me väitetään, että tällaisia ihmisiä on maailmassa paljon, ja Euroviisuthan on yhtenäisyyden juhlaa, oli se sitten missä muodossa tahansa!, bändi hehkuttaa.


UMK21: Finaali

Euroviisuehdokkuudesta kisaavat: Danny, Laura, Aksel, Blind Channel, Teflon Brothers x Pandora, Oskr ja Ilta. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Blind Channel mietti alusta alkaen, miltä se kuulostaisi liveyleisön edessä esitettynä.

-Haluttiin, että tää biisi koukuttaa heti ja saa kuulijan messiin. Ei lähdetty sen kummempia arpomaan vaan täysillä kertsillä sisään, samplet, perkussiot hoitava Aleksi Kaunisvesi kertoo.


Uuden Musiikin Kilpailun voittaja on Suomen seuraava euroviisuedustaja. Eurovision World -sivuston keräämissä vedonlyöntitilastoissa Suomi keikkui jopa kärjessä Blind Channelin kappaleen julkistamisen jälkeen, joten ainakin viisuväki uskoo tähän yhtyeeseen ja kappaleeseen.


UMK21: Finaali Yle TV1 la 20.02. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat