Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Esko Eerikäinen räväyttää vanhoissa kuvissa: öljytty kroppa, ylirusketus, bodatut lihakset...

Scandinavian Hunks on kertonut lopettavansa ja Esko Eerikäinen on jakanut fiiliksiään asiasta somessa.

1.10.2021 klo 15:10

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on radio- ja tv-juontaja, ja hänet on nähty mm. Hitlist-viihdeohjelman puikoissa. Kuva: MTV3


Scandinavian Hunks -miestanssiryhmä on kertonut lopettavansa. Hunksit ovat tehneet 20-vuotisen uransa aikana tuhansia keikkoja Suomessa ja ulkomailla. Kokoonpano on vaihtunut vuosien varrella tuoden elävyyttä jengiin.


Tanssiryhmä lupasi lavalla maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia. Tutuimpia nimiä miestanssijoista ovat Esko Eerikäinen, Petri ”Mauno” Ahonen, Jucci Hellström ja Jani Kokki.Luottotanssija ja show-alan ammattilainen Esko Eerikäinen on jakanut Instagramissa tunnelmiaan ryhmän lopettaessa. Hän kirjoittaa näin sydän ja tuli-emojin kanssa:

-20 vuotta viihteen huipulla on pitkä aika. Nyt on tullut aika jättää hyvästit ja laittaa esirippu kiinni viimeisen kiertueen myötä. Ja ensi tiistaina sitten lisää. Terkuin, Hunks Esko


Muistelemisen tueksi Eerikäinen on jakanut Hunks-kuvia vuosien varrelta. Pääaset selaamaan kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta:Kuvissa huokuu maskuliininen meno ja miesvartalot ovat treenattuja. Ekassa kuvassa vaaleatukkainen Eerikäinen on valkoisessa frakissa, toki ilman paitaa ja tatuointi näkyy. Hänen kädessään on pitkä ruusu, jota hän on ehkä ojentamassa showta katsomassa olleelle naiselle.


Toisessa kuvassa lihaksikas ja öljytty Eerikäinen tykittää virne kasvoillaan huikean ruskettuneena, toki ilman paitaa. Kuvissa Hunksit kylpevät sinisessä valoshowssa ja esiintyvät kesätapahtumassa. Viimeisessä kuvassa on Hanksien kantavia voimia: Eerikäinen, Kokki, Jucci, Matias Starmans ja Ahonen.


Esko Eerikäinen

Eerikäinen ja ex-vaimo Martina Aitolehti Kokkisota-ohjelmassa, juontajana Vappu Pimiä. Kuva: MTV3


Lue myös: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen myöntävät: "Tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen..."


Esko Eerikäinen on tehnyt tanssijan uran jälkeen töitä tv- ja radiojuontajana. Hänellä on tytär ex-puolisonsa Martina Aitolehden kanssa.


Tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks tekee jäähyväiskiertueen ensi keväänä.


Lue myös: Tämä kerää katseita! Esko Eerikäinen on kynsilakkamiehiä - Räväkkä tyyli ei sovi nössöille


Lue myös: Huh huh! Esko Eerikäinen ja uusi tytär-tatuointi rajussa somerallissa: “Creepyä", "Jotain rajaa"...

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat