Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huh huh! Esko Eerikäinen ja uusi tytär-tatuointi rajussa somerallissa: “Creepyä", "Jotain rajaa"...

Esko Eerikäisen iso, uusi tatuointi on saanut Suomi24 Keskustelu -sivustolla tunteet kuumiksi.

29.4.2021 klo 11:45

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on radiotoimittaja ja tv-juontaja, joka on nähty mm. Hitlist-musiikkiohjelman puikoissa. Kuva: MTV3


Radiotoimittaja, juontaja ja ex-Scandinavian Hunks -tanssija Esko Eerikäinen on mies, joka ei tee ulkonäkönsä suhteen perinteisiä ratkaisuja. Hän on tunnettu kynsilakastaan ja näyttävistä hatuistaan sekä tatuoinneistaan.Eerikäinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen kaulaansa on tatuoitu uusi kuva. Kaulassa lukee isoin koukerokirjaimin "Victoria".


Victoria on Eerikäisen ja Martina Aitolehden yhteisen tyttären nimi. Nimi tulee latinasta ja se tarkoittaa voittajaa.Monelle Eerikäisen käyttämä kynsilakka on liikaa. Ja nyt monelle tuntuu olevan liikaa radiojuontajan uusi tatuointi, joka on kirvoittanut tuliseen keskusteluun Suomi24 Viihde -palvelussa www.suomi24.fi.


-Nyt se on sitte ottanu maapallon kokoisen Victoria-tatuoinnin... kaulaansa. Onhan se toki ihanaa, että isän ja tyttären välit ovat läheiset, mut alkaahan tuo olla jo vähä creepyä, keskustelun aloittaja linjaa.


-Huh huh!!! Ei voi kuin pudistella päätä..., toinen komppaa.


Esko Eerikäinen jakoi Instagramissa kuvan kevätkynsistään:Eräs keskustelija jo epäilee nimen oikeinkirjoitusta:

-Lukeeko siinä Vicotria?


Eerikäisen uudelle tatuoinnille löytyy myös puolustajia:

-Hyvin monet jopa suomalaiset vanhemmat tatuoivat lastensa nimiä kehoonsa. Mitä ihmeellistä siinä nyt on?, yksi kyselee ja saa heti napakan vastauksen:

-Juu, kyllä varmaan, mutta jotain rajaa! Tunnen kyllä parikin isää. jotka ovat olkavarteensa nätisti antaneet tatuoida lastensa nimet. Toisella on neljä nimeä, suurperheellisellä. Mutta kaulaan... Voi herranen aika sitä kynsilakkakaveria.


Esko Eerikäinen julkaisee usein kuvia Instagramissa yhdessä Victoria-tyttärensä kanssa. Nyt kaksikolla on edessä muutto Kalasatamasta Espooseen. Näet toisenkin kuvan painamalla oikealla olevaa nuolta:Eräs kirjoittaa asiallisesti:

-Nostan hattua Esko Eerikäiselle. Eerikäinen uskaltaa sanoa ääneen rakastavansa lastaan Hän uskaltaa puhua lapsestaan ja pitää hänestä hyvää huolta. Mitä ulkonäköön ja meikkaamiseen tulee, jokainen meistä on oma persoonansa. Joku on ylipainoinen, joku on hoikka, joku on kalju, joku meikkaa, jollakin on finnejä, joillakin on niin paha olla että he etsivät vikoja toisista. Kun vi**uilee muille, ei huomaa omaa pahaa oloaan, eikä sitä miten ikävä ihminen sitä oikeasti on.


Lue myös: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen myöntävät: "Tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen..."


Keskustelu Suomi24 Viihde -palvelussa saa uusia muotoja ja moni haluaa tuoda mielipiteensä julki Eerikäisen kynsilakasta:

-Voi hyvät ihmiset, jos minun mieheni sekoaisi niin paljon, että menisi teettämään rakennekynnet! Lähtisin siltä seisomalta käräjäoikeuden kansliaan ja laittaisin avioeron vireille, yksi tuohtunut saa kirjoitettua.


Pääset keskusteluun mukaan tästä.


Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat