Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tämä kerää katseita! Esko Eerikäinen on kynsilakkamiehiä - Räväkkä tyyli ei sovi nössöille

Esko Eerikäinen hyppäsi julkisuuteen Martina Aitolehden miehenä ja Scandinavian Hunks -tanssiryhmän kantavana voimana.

11.8.2021 klo 7:00

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen joutuu Kuutamolla-penkissä valehtelemaan kerran ja kertomaan totta kaksi kertaa. Kuva: MTV3


Esko Ensio Eerikäinen, 47, on radio- ja tv-juontaja. Hänen äitinsä on kolumbialainen ja Eerikäisen äidinkieli onkin espanja. Moni muistaa Eerikäisen myös yhtenä Scandinavian Hunks -tanssiryhmän kantavana voimana.Eerikäinen oli naimisissa Martina Aitolehden kanssa ja heillä on yhteinen Victoria-tytär. Parin vauhdikasta elämää seurattiin reality-sarjoissa Vauvakuumetta (2010) ja Isku Kolumbiaan (2011). Pariskunta on eronnut.


Lue lisää: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen myöntävät: "Tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen..."


Esko Eerikäisellä on oma, erottuva tyyli. Hänen päässään nähdään usein päähine ja sormenpäissään kynsilakkaa. Olemme keränneet muutaman kuvan Eerikäisen Instagram-tililtä, jotka kertovat Eerikäisen omintakeisesta tyylistä.


Tässä Instagram-julkaisussaan Eerikäinen antaa todellakin kynsien puhua, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Eerikäisen party-outfit: vihreä lierihattu, vihreä takki ja keltaiset kynsilakat:Pinkki on paras väri kynsissä - myös radiossa juontohommissa:Nyt Kuutamolla ohjelmassa nähdään Esko Eerikäisen lisäksi Krista Salminen ja Kape Aihinen, juontajan hommat hoitaa tuttuun tyyliin Janne Kataja. Illan ohjelmassa aiheina ovat mm. Ozzy Osbourne aamiaisella, Hugh Grantin vispilänkaupat ja outo matka Kolumbiasta Suomeen.


Esko Eerikäinen

Kuutamolla vieraat Esko Eerikäinen, Krisse Salminen ja Kape Aihinen. Punaisessa bleiserissä juontaja Janne Kataja. Kuva: MTV3


Kuutamolla Subillla ke klo 20.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat