Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Martina Aitolehti avoimena omasta äitiydestä - Kaksi naisen alkua kotona: "Voi herranen aika.."

Martina Aitolehti oli äitienpäivänä Huomenta Suomen haastattelussa.

14.5.2024 klo 12:00

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä, joka on kertonut omasta elämästään mm. Iholla-sarjassa. Kuva: discovery+


Yrittäjä Martina Aitolehti vieraili äitienpäivänä Huomenta Suomi -ohjelmassa, jossa hän kertoi omasta äitiydestään ja uuden parisuhteen merkityksestä perheeseensä.


Moni on nähnyt somessa Aitolehdestä aktiivisen puolen, joka matkustaa, treenaa ja osallistuu urheilukisoihin. Huomenta Suomen haastattelussa paljastuu, että äitiys ja vanhemmuus ovat hänelle iso asia.

-Se on iso elämäntehtävä. Se on ollut käänteentekevä asia omassa elämässä. On jännä, miten äitiys jaksottuu, on erilaisia hetkiä: on se vauva-aika, sitten vauvat muuttuvat ”isoiksi” ja niiden kanssa pystyy jo vähän kommunikoimaan, sitten on teiniaika, kun ne ovat naisen alkuja.


Martina Aitolehti

Martina Aitolehti yhdessä ex-miehensä Esko Eerikäisen kanssa Kokkisodassa, jota juonsi Vappu Pimiä. Kuva: MTV3


Aitolehdellä on kaksi tytärtä, Victoria on 15-vuotias ja Isabella täyttää 12 vuotta. Victorian isä on mediapersoona, juontaja Esko Eerikäinen ja Isabellan isä on Stefan Therman.


Aitolehti avaa äitiyden merkitystä omassa elämässään:

-Kyllähän se äitiys muuttaa, voi herranen aika, kyllähän se muuttaa. Silloin kun musta tuli äiti, niin sitä jotenkin havahtui tähän maailmaan, että hei, tälleen tätä pitää elää. Sä ymmärrät, mitä se vastuunkantaminen oikeasti on. Se, että olet vastuussa pienestä elämän alusta, niin on se iso juttu ja tosi opettavainen juttu. Musta on ihana seurata lasten kehittymistä ja seikkailuja, ja millaisia tyyppejä ne on, tukea ja auttaa niitä. Se on hienoa.


Martina Aitolehti toimii hyvinvointivalmentajana ja on itse urheillut triatlonissa tavoitteellisesti. Kuva lainattu Aitolehden Instagram-tililtä:Yrittäjä työskentelee omien valmennustensa sekä sosiaalisen median parissa ja urheilee.

-Vapaa-aikaa ei ole. Mulla on tosi onnellista se, että saan tehdä töitä kotoa tai oikeastaan ihan mistä vain. Sehän antaa aika paljon vapauksia ja myös sen, että olen paljon kotona, kun lapset tulevat koulusta. Usein äiti on tekemässä ruokaa ja kyselemässä, että miten meni päivä. On se sellaista tetristä, Aitolehti avaa haastattelussa.


Aitolehti meni maaliskuussa kihloihin australialaisen miehen kanssa, kihlajaisia juhlittiin näyttävästi Malediiveilla. Aitolehti avaa uuden kumppanin vaikutusta perhedynamiikkaan näin:

-Positiivisesti kyllä. Tuonut paljon hyvää ja uutta perspektiiviä mm. kännykän käytöstä. Iloisia, positiivisia ja hyviä rajoja.


Lue myös: Esko Eerikäinen rehellisenä väleistään ex-vaimo Martina Aitolehteen: “On tapahtunut iso…”


Lue myös: Some kihisee! Martina Aitolehti rajussa ryöpytyksessä: "Olisin odottanut elänrakkaalta ihmiseltä..."


Huomenta Suomi on MTV3 -ohjelmistoa ja katsottavissa MTV3 ja Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Huomenta Suomi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»