Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katso kuvat! Sointu Borg onnitteli Tomi-rakasta suloisesti - Avomies kuittaa söpöllä lempinimellä

Sointu Borgin avomies Tomi Solonen on täyttänyt vuosia.

31.1.2024 klo 10:23

Sointu Borg

Sointu Borg on tuttu tv:stä, hän mm. voitti Diili-kisan v. 2021 ja oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa v. 2023. Borg on ollut mukana myös suositussa Kirjolla-sarjassa, jossa yksi päätähdistä oli hänen veljensä Topi Borg. Kuva: KKM


Yrittäjä, somevaikuttaja, haluttu puhuja ja kirjailija Sointu Borgin puoliso, rap-artisti Tomi Solonen on täyttänyt 40 vuotta. Borg kirjoitti suloiset onnittelusanat Instagramissa pyöreiden vuosien kunniaksi.


-Hyvää 40-vuotispäivää rakas @solonenofficial Oot mun lemppari homo sapiens ikinä. Paranet vuosi vuodelta. Niinku viinit. Jos oisit viini, oisit raikas valkkari. Tai punkku, jossa on pirusti potkua. Ei vaan. Runot sikseen. Toivon, että elät vähintään toiset 40 vuotta lisää. Sun kaa on tosi kiva olla ja elää. Onnea rakas!, Sointu Borg kirjoitti rakkaalleen Instagram-tilillään.


Kuvissa näkyy hyväntuulinen pariskunta ja mukana onnittelussa on kuvia parin lomareissuilta. Milloin ollaan palmujen katveessa, milloin olusella, milloin merkittävän rakennuksen edessä.


Kuvat lainattu Sointu Borgin Instagram-tililtä, selaa kuvia nuolesta:Solonen kiittää Sointu-puolisoaan söpön lempinimen kera:

-Kiitos mussukka, hän kirjoittaa sydän-emojien kera.


Lue myös: Anna: Sointu Borg ja Tomi-rakas paljastavat ensitreffien piinasta: "Vedimme kämpilläni kännit"


Lue myös: Sointu Borg paljastaa, mitä mieltä Topi-veli on TTK:sta: "Jos tanssin huonosti, niin en..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»