Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sointu Borg paljastaa, mitä mieltä Topi-veli on TTK:sta: "Jos tanssin huonosti, niin en..."

Puhuja, yrittäjä ja somepersoona Sointu Borg on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

16.8.2023 klo 9:15

Sointu Borg

Yrittäjä ja somevaikuttaja Sointu Borg voitti Diili-realityn v. 2021. Hän on mm. julkaissut Röyhkeästi rohkea -kirjan. Kuva: Suomi24 Viihde


Moniosaaja ja naisia voimauttava Sointu Borg on mukana uuden kauden Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa ja hänen opettajanaan on Henri Tanner.


Suostuitko siltä istumalta, kun sinua pyydettiin ohjelmaan?

-Suostuin. Eka kysymys kyllä oli, kun manageri soitti, että voiko siellä pärjätä, vaikkei ole hyvä tanssija. Aloin miettiä, että uskallanko mä lähteä, että onko mun taitotaso sillä tasolla. Mulle sanottiin, että sinne mennään oppimaan. Uskon, että katsojat tykkää, kun ollaan tosi aitoja ja läppä lentää.


Onko sinua kysytty aiemmin tosi-tv-ohjelmiin?

-Kyllä, olen kieltäytynyt kaikista reality-ohjelmista Diilin jälkeen. Jokaiseen on kysytty. TTK oli ainut, johon suostuin.


Oliko TTK:ta vaikea pitää salassa lähipiiriltä?

-Oli. Ennen kaikkea kavereilta, sillä koko ajan on tullut kyselyitä, että mennäänkö reissuun tai on synttärit. Olen aina vaan sanonut, että katotaan.


Sointu Borg

Sointu Borg sai opettajakseen TTK:ssa debytoivan Henri Tannerin. Kuva: Suomi24 Viihde


Oletko seurannut aikaisempi kausia, mitä mietteitä herättänyt?

-Olen sivusilmällä seurannut, välillä aktiivisemmin. Varsinkin nuorempana tuli seurattua, kun asuin vielä himassa. Olen teininä katsonut vanhempien kanssa.


-Itse asiassa kävin kattoo kausia vähän aikaa sitten ja tajusin, että tämä ei tee mulle hyvää. Iski hirveä paniikki, kun aloitin finaalipäästä. Olin että jumankauta, näähän vetää täällä. Soitin äidille, etten pärjää siellä. Sitten mut puhuttiin vähän ympäri, että nyt rauhoitu. Näitä juttuja mä itken varmasti myös Henkalle (opettaja Henri Tanner).


Sointu Borg

Sointu ja Topi Borg yhdessä Kirjolla tv-sarjassa. He kertoivat ohjelmassa jakavansa ainakin mustan huumorin ja analyyttisuuden. Tässä sisarukset selfien ottohetkellä. Kuva: FremantleMedia Finland Oy / Yle


Sointu Borg oli yhdessä Topi Borgin kanssa suositussa Kirjolla tv-sarjassa. Miten veljesi suhtautuu osallistumiseesi TTK:hon?

-Topi on ollut tosi innoissaan ja tulee varmasti katsomaan lähetystä. Ja sehän on niin supporttaava (tukeva) kaikessa. Mutta jos tanssin huonosti, niin en soita hänelle, sillä hän antaa suoran palautteen. Sitä en välttämättä halua kuulla.


Lue myös: Katso: Mitä kuuluu? Kirjolla-sarjan Topi kertoo, miten kävi kuvausten jälkeen: "Sain ensimmäisen..."


Lue myös: Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."


Lue myös: Anna: Sointu Borg ja Tomi-rakas paljastavat ensitreffien piinasta: "Vedimme kämpilläni kännit"


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»