Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anna: Sointu Borg ja Tomi-rakas paljastavat ensitreffien piinasta: "Vedimme kämpilläni kännit"

Diili-voittaja Sointu Borg ja räppäri Tomi Solonen ovat antaneet parisuhdehaastattelun.

19.11.2021 klo 13:15

Sointu Borg

Sointu Borg voitti Diili-ohjelman ja sai töitä Jaajo Linnonmaan yrityksessä. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen


Diili-voittaja ja räväkkää henkilöbrändiä rakentava Sointu Borg ja räppäri Tomi Solonen kertoivat Anna-lehden tuoreessa numerossa parisuhteensa alkutaipaleesta.


Borg ja Solonen ovat pitäneet yhtä viitisen vuotta. Annan haastattelussa pariskunta kertoo jutelleensa päivittäin puhelimessa lähes kolmen kuukauden ajan ennen tapaamista. Molemmat olivat juuri eronneet, eikä kumpikaan halunnut vakavaa suhdetta.


Lopulta he näkivät toisensa ja ensitreffit sovittiin Solosen asunnolle Sipooseen. Vaikka puhelimessa kommunikointi oli sujunut, kasvokkain tunnelma oli jäykkä ja vaivaantunutkin.


Lue myös: Oho! Diili-Sointu räväyttää rohkeilla kuvilla - Tarjoaa auliisti sulojaan ja paljasta pintaa


Sointu Borg jakoi Instagramissa kuvan Tomi Solosen kanssa:Solonen kertoo haastattelussa, miten piinaavasta tilanteesta päästiin:

-Otimme suomalaiset metodit käyttöön ja vedimme kämpilläni kännit. Siitä asti olemme olleet tiiviisti yhdessä, räppäri kertoo Annassa.


Tomi Solonen, 37, on rap-muusikko ja radiojuontaja YleX-kanavalla. Hän harrastaa futsalin ja videopelien pelaamista. Sointu Borg, 29, on yrittäjä ja projektijohtaja, joka harrastaa konserttikanteleen soittamista, salilla käymistä, lukemista ja valokuvaamista. He asuvat yhdessä Helsingin Munkkinimessä.


Sointu Borg on rakentanut räväkkää henkilöbrändiä mm. Instagramissa.Lue myös: No nyt! Uhkea Sointu Borg ja Tomi-rakas yhteiskuvassa: "Meillä oli rehellisesti sanottuna eilen..."


Lähde: Anna

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»