Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jasmin Voutilainen kuoli vain 27-vuotiaana - Kirjoitti pahaenteisesti somessa: "Jos menet pois..."

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu näyttelijätär Jasmin Voutilainen on kuollut.

20.3.2023 klo 11:32

Jasmin Voutilainen

Jasmin Voutilainen 1995-2023. Kuva: KKM


Näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut. Vain 27-vuotias Voutilainen oli tuttu mm. Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näytteli Aino Kaukovaaraa.


Voutilainen oli kertonut julkisuudessa kärsineensä ulkonäköpaineista ja sairastuneensa masennukseen. Toukokuussa 2022 Voutilainen jäi pidemmälle sairauslomalle. Sairausloman syyksi hän kertoi Instagramissa kärsineensä fyysisistä sekä psyykkisistä terveysongelmista.


Kuukausi sitten Voutilainen jakoi Instagramissa peilin kautta otetun selfien, jossa ei näy kasvoja kokonaan. Tämä on hänestä tuorein kuva somessa.


Voutilainen kirjoitti koskettavasti ja kaihoisasti Suvi Teräsniskan laulun sanoin. Kappale kertoo pahaenteisesti ihmisen lähtemisestä pois. Paikkamerkintänä oli "Höyhensaaret":

-Jos menet pois, mitä minulle jää. Sinä olet niin kaunis, en henkeä saa. Hetket unta on vain haihtuvaa.Suru-uutisen jälkeen somejulkaisu ja Voutilaisen muut Instagram-julkaisut ovat keränneet tuhansia muistokirjoituksia ystäviltä, kollegoilta, julkisuuden alla työskenteleviltä ja someseuraajilta.


Lämmin osanotto läheisille ja Jasmin Voutilaiselle rauhaisaa matkaa.


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»