Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna mukana Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa.

8.12.2023 klo 10:10

Eini

Eini on pistänyt suomalaiset discoamaan jo 70-luvulta asti. Kuva: Suomi24 Viihde


Eini Pajumäki pääsi tänä vuonna juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä Linnan juhlien vieraana. Iskelmä- ja discokuningatar saapui juhliin yhdessä puolisonsa Lars Pajumäen kanssa.


Juhlat on ollut Einille aivan erityinen kokemus ja hän on jakanut Instagram-tilillään tunnelmia Linnan juhlista. Eini kirjoittaa Instassa mm. näin:

-Olihan tämän vuotinen Itsenäisyyspäivä aivan jotain suurta pienen ihmisen elämässä. Kiitos kutsusta Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö ja Tohtori Jenni Haukio. Tämä oli suuri kunnia. Tunnelma oli yllättävän leppoisa ja tungosta oli odotetusti.


Eini kiittää juhlaan valmistautumisesta mm. puku-ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäkeä, vaatturimestari Sonja Raassinaa sekä meikkitaiteilijaa ja hiustaiteilijaa. Einin korut olivat Kalevalaa. Eini ja Lars-rakas majoittuivat Helsingissä hotelliin ja kiitosta saa myös Marski by Scandic Hotelli.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Einin Instagram-tililtä:Lue myös: Onnea synttärisankari Eini! Upea laulajatar paljastaa kurvien salaisuuden: “Pidän huolen, ettei...”


Lue myös: Yksityisyydestä tarkka Eini, 60, paljastaa karun totuuden: "Pidin laihuudestani, mutta olin sairas"


Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»