Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antti Tuisku 40 vuotta! Yllättää fanit tarjoamalla tapaamista erityisessä paikassa: "Muistakaa..."

Antti Tuisku viettää eläkepäiviä artistiurastaan.

27.2.2024 klo 14:55

Antti Tuisku

Antti Tuisku on ollut urallaan yksi Suomen suosituimmista artisteista ja hänet on palkittu useilla Emma-palkinnoilla. Tuisku on myös valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Kuva: KKM


Huippusuosion saavuttanut Antti Tuisku lopetti artistin uransa viime kesänä. Suurta suosiota nauttinut laulaja nähtiin viimeisen kerran lavalla Ruisrockissa heinäkuussa.


Tuisku viettää eläkepäiviä artistiurastaan, mutta mies ehtii tekemään paljon muuta mm. hiihtämään ja kirjoittamaan. Tuiskulta onkin ilmestynyt toinen kirja, ja se kantaa nimeä Käännekohta. Siinä mies itse kertoo, miltä tuntuu luopua paikasta, jonne kipuaminen oli vuosien työn tulos.


Tuisku juhlii ti 27.2. synttäreitään, hän täyttää 40 vuotta. Pyöreiden vuosien kunniaksi hän on jakanut Instagram-tilillään kuvan päivän Helsingin Sanomien artikkelista.


Ex-poptähti kirjoittaa somessa:

-Olen tänään siirtynyt uudelle vuosikymmenelle! Forty and fabulous! Varsinkin korvien väli tykkää kertyneistä kilometreistä ja siitä kertoo se, että saan elää elämäni onnellisinta aikaa.


Tuisku puffaa uutta kirjaansa ja kehottaa tulemaan Rovaniemelle häntä tapaamaan:

-En keksi parempaa tapaa juhlistaa omia nelikymppisiä, kuin saatella kauppoihin toinen kirjoittamani kirja, Käännekohta. Toivon, että viihdytte sen parissa ja muistakaa, että tulevana lauantaina teillä on mahdollisuus tulla moikkaamaan mua tänne Rovaniemen Suomalaiseen, Kauppakeskus Revontuleen! Varoitus: kirjan teksti saattaa aiheuttaa suuria liikutuksen tunteita ja viedä isosti tunnelmasta toiseen. Mahtavaa päivää kaikille!


Kuva lainattu Antti Tuiskun Instagram-tililtä, jossa sivu Helsingin Sanomista:Tuiskulle sataa somessa onnitteluja ja mm. Erika Vikman onnittelee koskettavasti:

-Onnittelut ikoninen isoveli, Vikman kirjoittaa sydän-emojin kanssa.


Tuisku ja Erika Vikman ovat mm. julkaisseet yhdessä musiikkia.


Lue myös: Antti Tuisku kärsi väkivallasta:”Hän huusi 160 mittarissa, että ajaa päin kalliota ja tappaa meidät"


Lue myös: Oho! "Eläköitynyt" Antti Tuisku reissun päällä - Rakas seuralainen mukana: "Onnellisuus maximus"


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»