Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antti Tuisku kärsi väkivallasta:”Hän huusi 160 mittarissa, että ajaa päin kalliota ja tappaa meidät"

Suosikkiuusinta: Vain elämää -kausi vie katsojat artistien iloihin - ja suruihin. Antti Tuisku kertoi mm. kärsimästään väkivallasta omalla kaudellaan.

2.9.2019 klo 10:50

Vain elämää

Antti Tuisku on tehnyt näyttävän uran laulajana ja valmistunut keikkataukoa pitäessään urheiluopistosta. Kuva: Nelonen Media


Antti Tuisku avautui muille artisteille omista hyvin henkilökohtaisista asioistaan omana artistipäivänään Vain elämää -ohjelman kymppikaudella. Tuisku kertoo avoimesti väkivaltaisesta parisuhteesta, jossa hän koki niin henkistä kuin fyysistäkin väkivaltaa. Tuisku oli suhteessa kahden vuoden ajan.Artisti paljastaa, että hänen henkensä oli useampaan kertaan uhattuna suhteen aikana.


-Oli yksi sellainen reissu, missä oltiin ajelulla, enkä tiedä, mistä oli taas tullut tällainen mustasukkaisuuskohtaus. Siinä mun vieressä painetaan kaasua, 160 on mittarissa vauhtia ja huudetaan, että jos et sie sano, että sie rakastat minua, niin ajan päin kallion seinää ja tapan meidät molemmat, mies kertoo vakavana.


Vain elämää

Vain elämää -tv-sarjan 10. kaudella mukana olivat Samu Haber, Antti Tuisku, Elastinen, Vesala, Maija Vilkkumaa, Erin. Lauri Tähkä ja VilleGalle. Kuva: Nelonen Media


Miesten kokema väkivalta on usein vaiettu salaisuus.


-Tuntuu, että on ollut tabu, että mies puhuu siitä, että mua on pahoinpidelty myös. Se ei ole niin, että vain naiset kokevat parisuhdeväkivaltaa, mikä on ollut tosi paljon enemmän esillä, Tuisku miettii.


-Yritin lähteä siitä monta kertaa ja se meni sellaiseen, että mua ajettiin autolla takaa ja vainottiin. Sitä alkoi pelkäämään, että en ikinä tule pääsemään tästä eteenpäin tai tästä tilanteesta pois. Isä ei ole vieläkään mulle yksityiskohtaisesti kertonut esimerkiksi sitä puhelua, missä hän on soittanut tälle kyseiselle ihmiselle ja sanonut, että jos et sie jätä miun poikaa rauhaa, niin en takaa, mitä mie sulle teen, artisti avaa synkeitä aikoja elämässään.


Vain elämää 11. kausi Nelosella pe klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu 2.9.2019

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat