Reseptit
Churrot
Espanjasta lähtöisin olevat churrot maistuvat sellaisenaan tai suklaakastikkeeseen dipattuina.
![Churrot](/reseptit/resepti_m/6017e830f22d1-360.jpg)
50 minn. 12 kpl
Ainekset
- 50 gvoita
- 1½ dlvettä
- 1½ dlvehnäjauhoja
- ¼ tlsuolaa
- 2munaa
- sokeri-kaneliseosta
- öljyä paistamiseen
Valmistus
- Kiehauta kattilassa rasva, vesi ja suola. Ota kattila pois liedeltä. Lisää vehnäjauhot ja sekoita voimakkaasti, jotta taikina muotoutuu pallomaiseksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää taikinaa tähtityllaiseen pursotinpussiin.
- Kuumenna kattilassa öljy 180-asteiseksi. Pursota taikinasta n. 15 cm mittaisia tankoja öljyyn. Paista muutama tanko kerrallaan noin 4 minuutin ajan. Nosta ruskettuneet churrot valumaan talouspaperin päälle. Pyörittele lämpimät churrot sokeri-kaneliseoksessa.
- Nauti churrot sellaisenaan tai dippaile sulatettuun suklaaseen.
Katso myös
![Amerikkalaiset pannukakut](/reseptit/resepti_s/amerikkalaiset-pannukakut.jpg)
![Mukikakku](/reseptit/resepti_s/mukikakku.jpg)
![Muurinpohjaletut](/reseptit/resepti_s/muurinpohjaletut.jpg)
![Gluteeniton kääretorttu](/reseptit/resepti_s/gluteeniton-kaaretorttu.jpg)
![Marjapiirakka](/reseptit/resepti_s/marjapiirakka.jpg)
![Omenahyve](/reseptit/resepti_s/omenahyve.jpg)