Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yökylässä! Sara Sieppi avaa yllättäen yksityiselämäänsä TV:ssä - Mukana Pyry-rakas!

Yökylässä Maria Veitola -sarjan yksi julkkiksista on Sara Sieppi ja miesystävä Pyry Soiri.

19.2.2024 klo 9:38

Sara Sieppi

Sara Sieppi on tuttu somesta ja tv:stä. Hän on ollut mukana mm. Selviytyjät Suomi -realityssä v. 2019 ja Iholla-sarjassa. Kuva: KKM


Yökylässä Maria Veitola -sarjassa vuorossa on jo yhdeksäs kausi. MTV:n julkaisemassa mainosvideossa päästään kurkistamaan kauden jaksoihin ja vieraisiin. Yksi ohjelmassa mukana olevista julkkiksista on someammattilainen, yrittäjä ja ex-Miss Suomi Sara Sieppi.


Yökylässä-jaksossa Sara Siepin kanssa käydään mm. kauneushoidossa ja keskustellaan vakavista aiheista. Kyyneliltäkään ei vältytä:

-Mä lupasin, etten itke täällä, Sieppi kyynelehtii mainosvideossa.


Sara Sieppi on someammattilainen, joka on saanut kuraa niskaansa ja häntä on kiusattu. Sieppi on kertonut joutuneensa uransa aikana mm. sulkemaan Instagram-tililtään kommentointimahdollisuuden ilkeiden viestien takia. Sieppi on keskittynyt Instassa yhteistyökuvioihin, eikä niinkään yksityiselämään juurikin somekiusaamisen takia.


Kuva lainattu Sara Siepin Instagram-tililtä:Kesällä 2022 Sieppi paljasti parisuhteensa huippujalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. Soiri on tuttu näky Suomen maajoukkueesta, Huuhkajista.


Tätä paria ei ole liiemmin Siepin somessa nähty. Nyt Yökylässä-ohjelmassa Sara Sieppi avaa omaa yksityiselämäänsä, jossa olennainen osa on Pyry-rakas.


Kuva lainattu Pyry Soirin Instagram-tililtä:Kuudesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ovat mukana tällä kaudella Siepin lisäksi Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Erika Vikman, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö sekä Mika ja Kirsi Aaltola.


Lue myös: Sara Sieppi pettyi "rakkaus-aamuun" - Pyry-rakas pois makuuhuoneesta: "Kun sinkkuvuosien jälkeen..."


Lue myös: Pitsi-sexyt! Sara Sieppi räjäytti somen alusvaatekuvalla - Erika Vikman ja tuhannet muut tykkäsi!


Yökylässä Maria Veitola torstaina klo 21 MTV3 ja MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»