Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tanssii Tähtien Kanssa: Pia Penttala tilittää rehellisenä: "Pelkään eniten sitä, että…"

Tanssii Tähtien Kanssa: Pia Penttala on yksi uuden TTK-kauden tähtioppilaista.

16.9.2023 klo 8:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Pia Penttala tuli tutuksi suomalaisille Supernannyna, joka pelastaa perheet tukalissa tilanteissa. Kuva: Suomi24 ViihdeErityistason perhe- ja psykoterapeutti Pia Penttala on lähtenyt mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Supernannyna koko kansan tuntemaksi tullut Pia Penttala tanssii opettajanaan Marko Keränen.


Penttala listaa positiivisuuden ja keskittymiskyvyn vahvuuksikseen TTK-kisassa ohjelman lehdistötilaisuudessa. Hänen elämänasenteensa on, että kaikesta pitää nauttia ja elää tässä hetkessä.


Penttala kertoo olevansa todellinen TTK-fani, ja hänet on nähty seuraamassa ohjelmia livelähetyksessä. Miltä tuntuu siirtyä katsomosta parketille?

-Ei välttämättä yhtään hyvältä. Opetan ihmisille tunnetaitoja, mutta tällä hetkellä olen hyvin epävarma omista tunteistani.


-Rakastan katsoa tanssia, mutta tanssiminen tai mikään kehollinen ilmaisu ei koskaan ole ollut oma juttuni. Jos minussa on jotain itselleni vierasta, se on oma kehoni. En hahmota sitä yhtään.


Tanssii Tähtien Kanssa

Tähtioppilas Pia Penttala ja opettaja Marko Keränen. Kuva: Suomi24 Viihde


Mitä pelkäät kisassa eniten tai minkä koet vaikeaksi?

-Olen aika kilpailuhenkinen ja sitoudun asioihin ja tykkään ihmisistä. Tiedän, että tästä tulee pienessä ajassa tärkeä osa mun arkea. Pelkään eniten sitä, että jos mä joudun alussa putoamaan ja multa jää paljon kokematta ja olematta näiden ihmisten kanssa. En mä muuta pelkää.


Valmistauduitko jotenkin fyysisesti tai henkisesti ennen kautta?

-Marko on mua valmistellut kesän aikana hauskoilla vitseillä ja antamalla mulle lempinimen. Meidän suhde on ruvennut hyvin kiintymään tässä. Olen Piper.


Marko Keränen avaa Piper-lempinimen syntyä:

-Mulla on paha tapa, että annan ihmisille lempinimiä, jos ihminen resonoi jollain tavalla. Ei pelkkä Pia, vaan Piper.

-Haastattelin Piperia siitä, mikä on hänen lajitaustansa. Ja mitäs siellä oli: moukari, ratsastus ja golf. Olin, että no niin, näillä eväin kohti quick steppiä. Mutta ei ole ainakaan väärällä tavalla opittuja tapoja, jotka pitäisi ottaa pois. Jos olisi tanssitaustana vaikka katutanssi, niin voisi jäädä väärä liikekieli. Ei tarvitse kitkeä mitään, puhtaalta pöydältä lähdetään tekemään, Keränen linjaa.


Lue myös: Oho! TTK-pareilla oli yksi ehdoton kielto kesällä - Yeboyah ja Valtteri Palin: "Me ei saatu…"


Lue myös: Sointu Borg paljastaa, mitä mieltä Topi-veli on TTK:sta: "Jos tanssin huonosti, niin en..."


Lue myös: Pia Penttala ei suostu tinkimään tästä edes TTK-kisassa: “Joillekin se kelpaa ja joillekin ei....”


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»