Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pia Penttala ei suostu tinkimään tästä edes TTK-kisassa: “Joillekin se kelpaa ja joillekin ei....”

Pia Penttala on yksi uuden Tanssii Tähtien Kanssa -kauden tähtioppilaista.

19.8.2023 klo 9:00

Pia Penttala

Pia Penttala listaa positiivisuuden ja keskittymiskyvyn vahvuuksikseen TTK-kisassa. Hänen elämänasenteensa on, että kaikesta pitää nauttia ja elää tässä hetkessä. Kuva: Suomi24 Viihde


Supernannyna koko kansan tuntemaksi tullut Pia Penttala on yksi uuden Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman tähtioppilaista. Erityistason perhe- ja psykoterapeutti Penttala tanssii ohjelmassa Marko Keräsen kanssa.


Penttala on todellinen TTK-fani, joka on nähty seuraamassa livelähetyksiä paikan päällä. Miltä tuntuu nyt siirtyä katsomosta parketille?

-Ei välttämättä yhtään hyvältä. Opetan ihmisille tunnetaitoja, mutta tällä hetkellä olen hyvin epävarma omista tunteistani.


Pia Penttala

Erityistason perhe- ja psykoterapeutti Penttala tanssii TTK:ssa Marko Keräsen kanssa. Kuva: Suomi24 Viihde


Miksi lähdit mukaan, mikä oli tärkein syy?

-Omassa ammatissa yritän tosi paljon tukea ihmisiä, jotka on epämukavuusalueellaan tai hankalassa tilanteessa. Kyllä tämä houkutti kokeilemaan, miltä tuntuu tukeutua toiseen ihmiseen tilanteessa, jota ei itse täysin hallitse.


Suostuitko muuten siltä istumalta, kun sinua pyydettiin ohjelmaan?

-Sanotaan, että mieli lähti heti, mutta piti vähän järkeillä sitä ennen kuin tein päätöksen. Kyllä se aika nopeesti oli selvää, että tähän mä kyllä lähden.


Pia Penttala on aloittanut tanssitreenit. Tämä kuva treenisalilta on lainattu Penttalan Instagramista:Suorat lähetykset voivat jännittää esiintymiskokemusta omaaviakin. Miten aiot valmistautua sunnuntain suoriin lähetyksiin, kun miljoonaa silmäparia katsoo?

-Mä olen just se, mikä olen. Joillekin se kelpaa ja joillekin ei. Mä olen täällä tanssimassa ja opettelemassa Markon kanssa. Jos mä herätän sillä ihmisissä ihan sama mitä, niin se ei kuulu mulle. Se ei ole se juttu tässä hommassa.


Lue myös: Tätä kaikkea on syksyn Tanssii Tähtien Kanssa - Suosikkiohjelma palaa näillä eväillä tv:seen!


Lue myös: Sointu Borg paljastaa, mitä mieltä Topi-veli on TTK:sta: "Jos tanssin huonosti, niin en..."


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»