Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Soundi: Paula Vesala vaikenee soolouran jäihin laiton oikeista syistä: "Sanotaan näin, että..."

Paula Vesala on antanut Soundi-lehdelle haastattelun.

17.2.2023 klo 10:50

Paula Vesala

Soolouralla Paula Vesala tunnetaan artistinimellä Vesala. Kuva: KKM


Laulaja ja lauluntekijä Paula Vesala ilmoitti jäävänsä jopa vuosien mittaiselle tauolle soolourallaan. Hän on tehnyt mittavan uran laulajana ja lauluntekijä ponkaistuaan Suomen tähtitaivaalle PMMP-yhtyeestä.


Vesala on palkittu mm. Juha Vainio -palkinnolla, ensimmäisenä naisena Reino Helismaa -sanoittajapalkinnolla sekä musiikin valtionpalkinnolla. Keväällä 2020 Vesala sai Emma Gaalassa Vuoden Live -palkinnon ensimmäisestä omasta Hartwall Arenan konsertistaan.


Paula Vesala

Paula Vesala oli mukana Vain elämää -ohjelmassa v. 2014. Kuva: Nelonen Media


Vesala on tehnyt töitä monipuolisesti myös käsikirjoittajana, dramaturgina ja tuottajana. Nyt hän on antanut haastattelun Soundi-lehdelle. Nyt kun soolouralla menee hyvin, niin miksi hän haluaa ottaa etäisyyttä uraan?

-En mä taida niitä ihan oikeita syitä alkaa avata missään, mutta sanotaan näin, että tämä on monen asian summa, Vesala aloittaa arvoituksellisesti Soundi-lehden haastattelussa.


Hän jatkaa:

-Elämässä nyt vain on muutakin arvokasta ja kiinnostavaa tekemistä. Elämä on lyhyt. Tosi moni varmasti haluaisi tehdä tätä koko ikänsä, ja oon kiitollinen siitä että oon saanut tehdä sooloa, mutta se ei ole kaikkea sitä mitä mä olen.


Vesala on uudistunut laulajana koko uransa ajan:

-Kavahdin jo PMMP:n loppuaikoina sellaista ”Popedaksi” muuttumista ja kavahdan edelleen. En pidä ajatuksesta, että Suomessa menestyäksesi tai kasvaaksesi on oltava jokin tosi selkeä profiili, jota on toteutettava koko elämänsä ajan.


Paula Vesala

Paula Vesala juonsi UMK-finaalin Mmiisas kanssa v. 2022. Kuva: Yle/Nelli Kenttä


Artisti ja monialainen lahjakkuus kertoo Soundin haastattelussa tulevaisuuden suunnitelmistaan:

-Tietysti oon buukannut jo itselleni kaikenlaisia uusia projekteja ja hankkeita. En ole vetäytymässä jonnekin aurinkoiseen paikkaan viettämään eläkepäiviä. Isommat kirjoitushankkeet vaativat paljon enemmän kapasiteettia ja aikaa. Mun on nyt päästävä sellaiseen tilaan, missä voin olla luova ihan muissa asioissa.


Vesala kertoo lisää muutamista työn alla olevista projekteistaan:

-Mulla on kesken yksi kuunnelmadramatisointi, Peppi Pitkätossu, joka tulee ulos tänä keväänä. Oon myös tehnyt yhtä leffakäsistä. Sen ohella mulla on myös työn alla yksi isompi tutkimushanke, Vesala luettelee.


Paula Vesala

Paula Vesala näytteli Linnea Skogin kanssa Tyttö nimeltä Varpu -elokuvassa. Kuva: Tuomo Hutri


Paula Vesala haluaa antaa itselleen omaa aikaa ja lupaa hävitä hetkeksi myös sosiaalisesta mediasta:

-Ennen kaikkea haluan antaa itselleni tilaa ajatella. Kun kolmas sooloalbumi on ulkona, suljen kaikki someni toistaiseksi. Kaikissa tulevissa työprojekteissa mulla on myös ehtona, etten tee haastatteluja ollenkaan. Hetkeksi aikaa tulen irtaantumaan kaikesta tuollaisesta ja keskityn ihan erilaiseen luovaan tekemiseen.


Vesalan uusi Näkemiin, melankolia -albumi on ilmestynyt .


Paula Vesala

Vesala oli mukana mittavassa Mestarit-projektissa v. 2022 Ellinooran, Kaija Koon, ja Jenni Vartiaisen kanssa. Kuva: Warner Music Finland


Lue myös: Ei herkille! Paula Vesala julkaisi kuvan rajusta muodonmuutoksesta - Tämä yksityiskohta hämmentää!


Lue myös: Hupsista! Paula Vesala vilautteli Kaliforniassa - Tämä kuva ei sovi tosikoille!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: soundi.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»