Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ei herkille! Paula Vesala julkaisi kuvan rajusta muodonmuutoksesta - Tämä yksityiskohta hämmentää!

Paula Vesala yllättää uudella hiustyylillä - tai itseasiassa kokonaisvaltaisella muodonmuutoksella.

10.12.2022 klo 7:00

Paula Vesala

Paula Vesala ponnahti tähtitaivaalle PMMP-duosta, minkä jälkeen hän on tehnyt uraa mm. laulajana, lauluntekijänä, käsikirjoittajana ja näyttelijänä. Kuva: KKM


Laulaja ja lauluntekijä Paula Vesala, artistinimeltään Vesala on hämmentänyt someseuraajiaan postaten itsestään kuvia Instagramissa erilaisissa hiustyyleissä.


Instassa on nähty laulaja-lauluntekijä mm. kaljuksi maskeerattuna. Vesala on hätkähdyttänyt taas Instagram-tilillä uudessa lookissa - ja kyllä, muodonmuutos on yhdellä sanalla puhutteleva.


Blondina tunnettu Vesala on kuvassa mustassa, sivuilta täysin kaljuksi vedetyssä hiustyylissä. Hän on pukeutunut mustaan nahka-asuun ja meikki on tumma. Koko look on todellakin mustanpuhuva ja voimakas.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Uusi hiustyyli on todella aidon näköinen. Moni joutuu varmasti hieraisemaan silmiään kaksi kertaa, koska luulee Vesalan ajaneen oikeasti pään sivut kaljuksi.


Onneksi Paula Vesala antaa selvityksen Instassa. Kyseessä on musiikkivideon kuvaus. Vesala kiittää Instassa tekijöitä mm. näin:

-Testamentti-video trendaa nyt youtubessa sijalla 4 musalistalla. Kiitos kaikille videomme tekijöille - ihana ilmapiiri, luottamus ja vapaus alusta loppuun, oli hyvä tässä olla.


Paula Vesala normilookissaan Instagram-tilillään:Lue myös: Hupsista! Paula Vesala vilautteli Kaliforniassa - Tämä kuva ei sovi tosikoille!


Lue myös: Masennuksesta kärsinyt Paula Vesala rehellisenä: "Menin sossuun, jos he olisivat voineet auttaa"


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»