Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sofia Belórf ja Stefan Therman rajussa some-rallissa: "Säälittävä parisuhde" "Todella pellepari"...

Seiskan uutinen Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin yhteenpaluusta on saanut Suomi24 Keskustelu -sivustolla tunteet kuumenemaan.

8.1.2021 klo 15:05

Sofia Belórf

Sofia Belórf on some-vaikuttaja ja Bikini Fitness -maailmanmestari vm 2015. Kuva: AOP


Seiska uutisoi, että lehden lähteiden perusteella Sofia Belórf ja Stefan Therman olisivat palanneet yhteen. Suomi24 Keskustelu -sivustolla www.suomi24.fi käydään kiivasta kommentointia parin yhteenpaluusta.


-Mitä tää Sofia roikkuu tuossa miehessä?, eräs keskustelija aloittaa lyhyesti.

-Todella pellepari tää sohvi ja stefu. Toi ei tuu päättyy hyvin. Rahan vuoksikohan alistuu olemaan kynnysmattona tälle mr liikemiehelle, toinen pohtii.Yksi keskustelija käy analysoimaan suhteen tilaa:

-Säälittävä parisuhde. Ei toteutunut Sofian toive siitä, että voisi mennä jouluaattona onnellisena nukkumaan ilman draamaa! Miten noi kehtaa riidellä ja huutaa aina julkisilla paikoilla? Tietävät, että varmasti riitely päätyy seiskan sivuille. Vai sitäkö haluavat, kohujulkisuutta!? Sofia roikkuu kynsin hampain Stefussa rahan takia, vaikka jouluaattona hänet haukkui julkisella paikalla ja päätyi sitten itkemään! Instassaan esitetään onnellista menossa rinteeseen. Säälittävää elämää ei voi muuta todeta!!


Eräs keskustelija pohtii pariskunnan taloutta ja erityisesti Sofian rahatilannetta näin:

-Eihän Sohvi mihinkään lähde, koska Stefan maksaa kaikki. Eikä Sohvilla ole itsellä rahaa ylelliseen elämäntyyliin. Satatuhatta Pirkon menoihin, siinä moni poika lähtisi livohkaan. Sohvi tuhlaa Stefan rahoja ja on itse kynnysmattona Stefanille. Roolijako tässä on off- suhteessa tullut jo selväksi.


Keskustelupalstalla käydään myös pariskunnan oletetusta päihteiden käytöstä kovaa väittelyä ja aikamoisen kauaskantoisiakin arvailuja:

-Luksuksen perään, ei muuta. Tuolla parilla ei ole muuta yhteistä kuin päihteet!!!, yksi tietää.


Sofia Belórf biletunnelmissa omalla Instagram-tilillään jakamassaan videossa:Sofia Belórf on todellakin ollut julkisuudessa tänä vuonna, eikä kaikki julkisuus ole ollut positiivista. Sofia Belórf sai kokea mm. selli-elämää, kun hän vietti kymmenen päivää tutkintavankeudessa Niko Ranta-ahon Katiska-vyyhdin tiimoilta.


Lue lisää: Sofia Belórf sairastui ahdistuneisuushäiriöön - Ero Niko Ranta-ahosta iski paniikin päälle täysillä


Belórf arvioi Metropoli.netin vlogissaan viime vuottaan seuraavasti.

-Mennyt vuosi jätti käteen suuria tunteita, sillä en ole koskaan eläessäni kokenut yhtä vuoristorataa elämässäni. Olen kokenut onnea, mutta myös tosi paljon surua. Vuosi 2020 kiteytti kaikki tunteeni. Se jopa synnytti minussa tunteita, joita en tiennyt, että minussa on olemassa.


Sofia Belórf ja Stefan Therman keskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä Suomi24 -sivulla. Pääset alkuperäiseen keskusteluun tästä.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat