Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tiputettu Arttu Harkki korkkasi pienen Jallu-pullon - Ei auttanut, vaikka lihotti 6 kg

Mensan jäsen Arttu Harkki kävi Selviytyjät Suomi -kisan jälkeen kokeilemassa liu’uttamista ja onnistui ykkösellä.

29.3.2021 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Arttu Harkki viihtyi Pohjolan ulko-olosuhteissa. Tässä Harkki saa vettä niskaan kisassa. Kuva: NelonenItsevarmuudellaan ja erätaidoillaan Selviytyjät realityssä huomiota kerännyt Arttu Harkki äänestettiin viidentenä kilpailijana kisasta ulos. Ruutu.fi videolla kisan jälkeen hotellihuoneessa Arttu korkkaa pienen Jallu-pullon ja vaihtaa ylleen mukavammat vaatteet.


-Oon kaksi viikkoa ollut merinoalusvaatteissa, kyllä tuntui hyvältä päästä suihkuun ja pesi hampaat, mitä ei ollut tehnyt kahteen viikkoon ja sai farkut ja t-paidan päälle. Tuli vähän kevyempi olo. Onhan tämä elämää, mihin on tottunut. Sitä ei siellä kaivannut, kun oli niin mukana tilanteessa, mutta kyllä tää tuntuu ihan älyttömän hyvältä, Harkki analysoi hotellihuoneessa.Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Arttu Harkki antoi kaikkensa kisoissa, takana Archie Cruz, Marianne Kiukkonen ja Suvi Pitkänen. Kuva: Nelonen


Arttu Harkki käy pudotuksen jälkeen läpi pelistrategiaansa. Harkki vetäytyi koskemattomuuskisasta heimon välisten ristiriitojen takia. Kisan hävittyään Vaanit joutuivat heimoneuvostoon, jossa Arttu Harkki tiputettiin kisasta pois.


Suomen MacGyveriksikin luonnehdittu mies uskoo, että hän olisi pärjännyt kisassa mainiosti.


-Kisan kaksi viimeistä etappia, se solmun selvittäminen ja kiekon liu’uttaminen maaliin, olisi ollut ihan mun juttuja. Mä olen kuitenkin Mensan jäsen, niin saattais mennä kuitenkin ihan helpolla. Ja toi liu’uttaminen, mulla on pitkät raajat, harrastan golfia ja muutenkin tuollaista hienomekaanista juttua, niin kyllä se menee. Siinä oli hässäkkä ja kaikki halus tehdä jotain, niin olin, että fine.


-Kävin kisan jälkeen kokeilemassa liu’uttamista ja vedin ykkösellä sen. Olisin kuudella vierityksellä saanut ne perille, mutta heimo halus, että tää menis näin, niin tää meni näin, ja nyt mä oon täällä, mies kertoo Ruutu.fissä.Selviytyjät Suomi

Arttu Harkki sai Niko Saariselta kovaa kritiikkiä Selviytyjissä, ainakin selän takana. Kuva: Nelonen


Harkki viihtyy luonnossa ja on jo selviytymistaitoja eräilyyn. Mitkä taitoja olisi hyvä hallita, jos lähtee Selviytyjät-kisaan mukaan?

- Ei tässä kisassa voittoon pääse erätaidoilla, ehkä päin vastoin. Niitä kannattaa pitää vakan alla. Tämä kisa perustuu enemmän henkiseen peliin ja ketkuiluun.


Monet lähtee näyttämään timmiä kroppaansa Selviytyjiin. Harkilla oli oma strategiansa kisaan valmistautuessa:

- Moni laittaa itsensä kuosiin, kun lähtee kisaan. Mä lihotin itseäni 6 kiloa!


Lue lisää: Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."


Lue lisää: Johanna Pakonen avautui syömishäiriöstään - Aki Manninen latasi napakan viestin kommenttikenttään


Selviytyjät Suomi Nelosella la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat