Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."

Suosikkiuusinta: Aki Manninen piti itseään liian suorana Selviytyjät-kisaan.

15.3.2021 klo 9:22

Selviytyjät Suomi

Aki Manninen tuli julkisuuteen osallistuttuaan puolisonsa Rita Niemi-Mannisen kanssa Temptation Islandille. Mies on nähty myös mm. Gladiaattoreissa ja Suurin pudottaja Suomi -sarjassa. Kuva: Nelonen


Aki Manninen tippui monen yllätykseksi jo kolmantena kisaajana Selviytyjät Suomi -ohjelmasta. Mies huomasi, että kisa on kovaa ja ystävät voivat muuttua vihollisiksi.

-Mä luulin, että kaikki on mun kavereita, muttei ne ollutkaan. Tosin kivempi oli olla, kun ajattelee, että kaikki on sun kavereita, Manninen kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa.


Tuliko sulla kisassa ennen heimoneuvostoa tunnetta, että nyt täällä tapahtuu jotain, mistä et tiedä?

- Aina kun lähdettiin heimoneuvostoon, niin tuli olo, että mitähän tässä leikissä tapahtuu. Silloin en luottanut keneenkään. Silloin tuli hulluja väristyksiä. Mun suoruus oli mun kompastuskivi, olen liian suora kaveri tähän peliin. En nuku kulmasohvassa, en ole niin kiero.


Selviytyjät Suomi

Aki Manninen vei vahvuudellaan Vaanit voittoon kestävyyskisassa, mutta tämä ei riittänyt pitämään miestä kisassa. Kuva: Nelonen


Ruutu.fi videolla Manninen tilittää tippumistaan näin:

-Tää tuli täysin puskista. En ollut varautunut tällaiseen. Olin varautunut, että olen loppukahinoissa. Kyllähän tää syö ihan mahdottoman paljon varhaiskeski-ikäisen miehen mieltä.


-Olin latautunut tähän, ja vaimokin oli antanut kuukauden aikaa! Että mee ja tee se, mihin sä pystyt, mutta muista, että sä olet liian vahva kaveri monen silmissä, sä voit lentää viikon päästä pihalle, sanoi vaimo näin, Manninen lataa.


Selviytyjät Suomi

Manninen oli leirin aktiiveja, hän mm. rakensi ja kalasti. Kuva: Nelonen


Manninen antaa kovaa kritiikkiä leirin naisille:

-Leirin naiset on sitten asia erikseen. Siellä on todennäköisesti tapahtunut isoin kätyrin virka tällä erää. Onko sitten ollut näin, että en ole antanut tarpeeksi huomioo leirin naisille. Tietenkään ei mun tarvi antaa, kun mulla on kaunis vaimo kotona, niin en näe muita naisia silleen kuin muut miehet näkee. Naiset kun on leirissä, siitä ei tuu koskaan hyvää soppaa, siellä pitää olla joukko miehiä, Manninen tykittää Ruutu.fi videolla.


Eikä tässä vielä kaikki. Manninen latasi myös Selviytyjät Suomi Extrassa kovilla sanoilla:

-Nuo naiset oli kieroja kuin korkkiruuvit. Suvi (Pitkänen) meni tähän tyttöjen kerhoon. Jos mulla olis tissit, niin mäkin olisin mennyt siihen tyttöjen kerhoon ja mä olisin vieläkin siellä, Manninen pamautti.


Selviytyjät Suomi on Nelosen ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran 3/2021.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»