Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Johanna Pakonen avautui syömishäiriöstään - Aki Manninen latasi napakan viestin kommenttikenttään

Johanna Pakonen julkaisi hätkähdyttävän kuvasarjan menneisyydestään Instagramissa.

24.3.2021 klo 14:35

Johanna Pakonen

Johanna Pakonen on Oulusta kotoisin oleva tangokuningatar. Kuva: Nelonen


Tangokuningatar ja äskettäin Selviytyjät Suomi tv-ohjelmassa nähty Johanna Pakonen kertoi rajulla kuvasarjallaan ja napakalla kirjoituksellaan syömishäiriöstä Instagramissa. Pakonen kirjoitti:

-Mielummin normaalikokoinen vahva aikuinen nainen, kuin pikkupojan vartaloinen ulkonäköpaineista kärsivä kolmikymppinen, jolla on kolme numeroa liian suuri pää vartaloon nähden. Koska toisten ulkonäköä arvostelevat nimettömät ja kasvottomat netissä huutelijat. Koska nollakoon ihannointi. Koska odotukset, että nainen näyttää samalta 44-vuotiaana 3 lapsen äitinä kuin 26 v. syömishäiriöisenä.


Pakonen jatkaa:

-No, ei näytä. Eikä tarvi näyttää. Semmoista esimerkkiäkö me halutaan antaa, näyttää ja opettaa nuorille naisille? Terveys ennenkaikkea ja jokainen huolehtikoon omasta koostaan (oli se nollakoko tai 46) ja hyvinvoinnistaan. Jaksaminen, voima ja vahvuus ei ole koosta kiinni. #kehorauha


Näet Johanna Pakosen julkaisemat Instagram-kuvat ennen ja nyt painamalla pientä nuolta oikealla:Pakosen kanssa Selviytyjissä kisannut Aki Manninen tsemppaa tangokuningatarta:

-Hienoa tekstiä, hieno nainen olet Johanna. Ja oma itsesi!, Manninen lataa liekki ja sydän hymiöiden kera.

Johanna Pakonen

Aki Manninen tuli julkisuuteen osallistuttuaan puolisonsa Rita Niemi-Mannisen kanssa Temptation Islandille. Mies on nähty myös mm. Gladiaattoreissa ja Suurin pudottaja Suomi -sarjassa. Kuva: Nelonen


Aki Manninen sai Selviytyjissä kovaa kritiikkiä naispuheistaan ja pääsi otsikoihin. Manninen heitti kommenttia Selviytyjät-naisista Ruutu-videolla mm. näin:

-Leirin naiset on sitten asia erikseen. Siellä on todennäköisesti tapahtunut isoin kätyrin virka tällä erää. Onko sitten ollut näin, että en ole antanut tarpeeksi huomioo leirin naisille. Tietenkään ei mun tarvi antaa, kun mulla on kaunis vaimo kotona, niin en näe muita naisia silleen kuin muut miehet näkee. Naiset kun on leirissä, siitä ei tuu koskaan hyvää soppaa, siellä pitää olla joukko miehiä, Manninen tylytti.


Lue lisää: Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."


Lue lisää: Selviytyjät tippuja Johanna Pakonen tiesi yhden asian koituvan kohtalokseen: “Olen ihan liian…”


Selviytyjät Suomi Nelosella la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»