Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät tippuja Johanna Pakonen tiesi yhden asian koituvan kohtalokseen: “Olen ihan liian…”

Selviytyjät Suomi -kisa käytiin tangokuningatar Johanna Pakoselle tutussa ympäristössä.

9.3.2021 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Johanna Pakonen sairasteli Selviytyjät Suomi -kisassa, eikä päässyt näyttämään kunnolla taitojaan. Kuva: NelonenLaulaja Johanna Pakonen äänestettiin toisena kilpailijana ulos Selviytyjät Suomesta ja Aasojen heimosta. Edellisellä viikolla heimo lähetti kotiin näyttelijä Oskari Katajiston.


Johanna Pakonen purskahti itkuun joutuessaan jäämään palkintotehtävästä sivuun kuumeen takia.

-Tulin kipeäksi ja lääkäri kielsi kisaamasta. Se oli mulle huono juttu, kun Oskari oli pudonnut edellisenä päivänä ja meitä oli muutenkin yksi vähemmän. Minua harmitti ja heimoa harmitti. Tiesin heti, että olen todella heikoilla jäillä. Kun koskemattomuuskisa hävittiin, oikeastaan tiesin, että on mun vuoro lähteä kotiin, Pakonen kertoo ruutu.fi videolla.


Selviytyjät Suomi

Aasat-joukkue oli Pakosen kotijoukkue. Kuva: Nelonen


Johanna Pakonen on Oulusta kotoisin ja Selviytyjien kuvauspaikka oli siinä mielessä tuttua ympäristöä. Oliko siitä jotain hyötyä?

- Pidän hyötynä sitä, että olisin voinut kävellä sieltä vaikka kotia. Jos tuli koti-ikävä, kävin rannalla huiskuttelemassa. Hyttysten kannalta ei haitannut, olen niihin tottunut. Tosin varustevalinnat ei menneet nappiin silti. Ei mulla ole muita erätaitoja kuin että kalastan. Olin onnekas, että siellä oli ihmisiä, jotka omasi erätaitoja ja sai olla vähän kuin leirikoulussa mukana siellä ja oppia lisää, Pakonen kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa.

Selviytyjät Suomi

Johanna Pakonen kruunattiin tangokuningattareksi v. 2002. Hän on mm. esiintynyt musiikaaleissa sekä juontajanut Radio Pookissa ja Iskelmäradiossa. Kuva: Nelonen


Henkinen puoli on tärkeä kisassa. Kuinka vaikea oli löytää liittolaisia, kun peli lähti käyntiin?

- Täytyy sanoa, että taas kerran jouduin toteamaan sen, että olen ihan liian kiltti ihminen ollakseni edes olemassa. Mulla on vaan hirveän huono pyrkimys tehdä ystäviä ja läheisiä ja huolehtia kaikista, se ei tässä pelissä ole mun valttikortti. Kaikki pelaa tyylillään!


Selviytyjät Suomi Nelosella la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat