Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tippuja Jon-Jon Geitel aprikoi erityisesti tätä: "Jää kyllä mietityttämään tosi paljon"

Selviytyjät Suomi -kisasta tippui kahdeksantena Jon-Jon Geitel.

25.10.2021 klo 11:59

Selviytyjät Suomi

Jon-Jon Geitel on näyttelijä, ääninäyttelijä ja muusikko. Geitel on mm. mukana toisena laulusolistina Roope Salminen & Koirat -yhtyeessä. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Selviytyjät Suomi -kisa senkun kuumenee ja leirissä käydään armotonta keskustelua strategioista ja tiputtamisista. Viime jaksossa Helmeri sai heimoneuvostossa yhden häätöäänen, Eija kolme ja ulos äänestetty Jon-Jon viisi.



Jon-Jon Geitel kertoo tuntemuksistaan ruutu.fi videolla:

-Fiilikset on ihan hyvät. Oikeastaan odotin tätä tulosta, että lähden ja osasin valmistautuu siihen, Jon-Jon toteaa tyynesti.


Selviytyjät Suomi

Jon-Jon pärjäsi hänelle viimeiseksi jääneessä koskemattomuuskilpailussa hyvin ja hävisi täpärästi Paulille. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Jon-Jon tykkäsi trooppisissa olosuhteissa erityisesti Selviytyjät-peleistä ja ottelemisesta, mutta mieltä jäi myös askarruttamaan tietyt asiat:

-Se, mistä äänet tuli - ja muutenkin tän pelin kaikki koukerot ja asiat - jää kyllä mietityttämään tosi paljon. Haluan päästä jyvälle, kuka on äänestänyt ja milloin ja mitäkin, ja millaisia kuvioita tuolla on jengillä ollut. Kyllä se jollain tasolla harmittaa, että jäi kesken tää homma, eikä pääse jatkamaan taistelua voitosta. Mutta ehkä eniten harmittaa, ettei pääse osallistumaan peleihin. Ne oli musta tän homman suola, pidän niistä tosi paljon, Jon-Jon harmittelee ruutu.fissä.


Selviytyjät Suomi

Jon-Jon koki monivaiheikkaisen taiston, hänet mm. tiputettiin jo kisasta ja hän raivasi tiensä takaisin Hylättyjen saarelta. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Jon-Jon tajusi tiputtuaan, että valitsi heti pelin alussa väärän etenemisstrategian.

-Mun peli lähti vähän liian nopsaan liikkeelle. Tein aika aggressiivisia peliliikkeitä heti alkuun ja luotin alussa liikaa jengiin ja liian sokeesti. Jos saisin nyt uuden mahdollisuuden, lähtisin vähän eri tavalla liikenteeseen. Tekisin alkuvaiheella jonkinlaisia liittoja, mutta oisin todella hereillä niiden kanssa, miten ne siitä etenee, näyttelijä-muusikko analysoi.



Selviytyjät Suomi

Tämä heimoneuvosto koitui Jon-Jonin kohtaloksi ja hän joutui jättämään kisan, mutta pääsi tuomaristoon. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Loppujen lopuksi mies antaa itselleen hieman pyyhkeitä, mutta myös kiitosta ruutu.fi videolla:

-Mä en oo loppupeleissä kauhean ylpeä siitä, miten pelasin. Pelasin aika huonosti monessa paikassa ja olisin voinut pelata tosi paljon paremmin monessa kohtaan. Mutta olen ylpeä siitä, että pääsin näin pitkälle ja heimojen yhdistymisen yli, mikä on mun mielestä saavutus!


Lue myös: Kääk! Aarni Mikkola laverteli Selviytyjistä: sirkuskokoinen määrä ihmisiä, telttoja, hiki haisee...


Lue myös: Selviytyjät-tippuja Tuuli tekee yllättävän huomion hotellihuoneessa: "En ole varmaan ikinä ollut..."


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat