Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kääk! Aarni Mikkola laverteli Selviytyjistä: sirkuskokoinen määrä ihmisiä, telttoja, hiki haisee...

Suurin pudottaja Suomi -voittaja Aarni Mikkola otti osaa Selviytyjät Suomi -kisaan.

14.9.2021 klo 10:10

Aarni Mikkola

Aarni Mikkola on tunnettu drag-artisti ja meikkitaiteilija sekä nyt myös Selviytyjät Suomi -kisaaja. Kuva: Nelonen


Aarni Mikkola kisasi tosissaan Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Ohjelman kuvausolosuhteet olivat paratiisimaiset, sillä kausi kuvattiin Karibian auringon alla. Kilpailijoita uhkasivat kuvauksissa kuitenkin vaihtelevat sääolosuhteet sekä tropiikin eläimet, kuten hämähäkit ja tuhatjalkaiset.


Mikkola kertoi haastattelussamme fiiliksistään Selviytyjät-saarella sekä valotti kulissien takaista elämään. Drag-artisti, meikkitaiteilija Mikkolalle tuli mm. suurena yllätyksenä, kuinka erilainen Selviytyjät-kuvauspaikka oli paikanpäällä kuin miltä se näyttää kotikatsomosta käsin.Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Selviytyjät on ollut aina formaatti, jota on katsottu perheen kanssa yhdessä. Ne kilpailut se fyysinen ja mentaalinen peli on aina kiehtonut. Se oli ehdottomasti mahtavaa, että tuli tilaisuus lähteä mukaan. Se uuden kokeminen oli parasta ja se, että on kasvanut tämän formaatin parissa.


Mikä oli parasta?

- Parasta oli itsensä ylittäminen jatkuvasti. Sitä tietää, että siellä tulee nälkä, on kylmä ja on vähiä yöunia. On ihmisiä,joiden kanssa tulee toimeen ja niitä, joiden ei tule. Se on jo selviytymistä, että pääsee kisa alueelle huonosti nukutun yön jälkeen. Opin ylittämään itseni ihan uudella tavalla.


Aarni Mikkola

Aarni Mikkola kannustaa joukkuetovereidensa kanssa Selviytyjät-kisassa. Kuva: Nelonen


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta ehottomasti olosuhteet. Oli autio saari, ei ole hygieniatarvikkeita, sulta on otettu pois perusasiat. Olin toki valmistautunut, mutta siellä et syönyt hyvin, etkä nukkunut hyvin ja inhoan korkeita paikkoja. Se oli ihan oh god please nou korkeita paikkoja ja käärmeet oli ihan nou nou. Pelkotilat tuplaantuivat noissa olosuhteissa.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Mulle olisi osannut kelvata ihan normaali ruoka. Ruoka ei pyörinyt niin paljon mielessä, eikä varsinkaan roskaruoka. Siellä halusi ruokaa, jossa on makuja, kuten makaronilaatikko tai lasagne.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Hammasharja, perushygieniaa ei siellä todellakaan ole. Hammasharjaa ja suihkugeeliä tuli ikävä, siellä pestiin hiekalla meressä. Joka päivä oli ilmainen Karibian kuorinta.


Aarni Mikkola on drag-artisti, tässä kuva Instagramista:Lue myös: Tunteet kuumana! Missi Shirly Karvinen ojentaa tiukasti Aarnia: "Tuo kerää ihan sairaasti ötököitä"


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Toista t-paitaa, aika vähillä t-paidoilla ollaan ja pitkähihaisella, että paidat alkoivat haisemaan. Leirinuotion ja hien haju oli kaikilla. Peruukkeja tai huulipunia ei tullut ikävä.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Kaikkia läheisiä, en osaa nimetä yksittäistä ihmistä. Kaikki ne, jotka tukevat mua ja joilla on erityinen paikka mun sydämessä. Siellä on sosiaalisessa ähkyssä, kun on 24/7 muiden kanssa, ettei ajattelekaan, että olisi kiva olla muiden kanssa. Kaipasin siellä myös omaa rauhaa, siellä ei ollut yhtään omaa aikaa tai vapaata hetkeä. Koko ajan täytyy olla pelissä mukana 24/7.


Aarni Mikkola

Aarni Mikkola voitti Suurin pudottaja Suomi -kisan v. 2020. Kiloja lähti huimat 27,1. Kuva: Nelonen


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ehdottomasti ylitti, nämä ovat once in a lifetime kokemuksia. Näitä ei saa rahalla, ja näihin pitää hypätä. Täällä pitää mennä oman sydämen mukaan, sillä mahdotonta on tietää, mitä muiden päässä liikkuu.


- Mindblowing situation oli se, kun näin setin. Siellä oli sirkuskokoinen määrä ihmisiä ja telttoja, autoja, hoitohenkilökuntaa, sitä ei ajattele katsojana.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Kyllä lähtisin hetken ajan kuluttua uudestaan, viidakossa oleminen vaatii palautumista. Jos tarjottais tilaisuutta lähteä mukaan, vaikka Suomen Lappiin. Sitä me mietittiin, että on niillä ollut helppoa, kun oli mustikoita ja kaloja siellä Lapissa!


Selviytyjät Suomi su 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat