Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seiska: Sofia Belórf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

Sofia Belórf paljastaa miesystävistään Stefan Thermanista ja Niko Ranta-ahosta Seiskalle.

27.5.2022 klo 10:30

Sofia Belórf

Sofia Belórf on tunnettu some-vaikuttaja ja tv-kasvo, jonka elämästä on tehty Sofian salaisuudet -reality. Kuva: discovery+


Seiska kertoi dramaattisista tapahtumista perjantaina 13. toukokuuta. Stefan Therman viskoi Sofia Belórfin tavaroita ulos Helsingin arvoalueella sijaitsevan kerrostalon ikkunasta. Samalla liikemies haukkui Belórfia alatyylisesti Instagramiin julkaisemissaan videoissa.


Tilanne laukesi, kun poliisit veivät Thermanin poliisimaijan kyydissä.Thermanin raivokohtaus puhkesi, kun hänelle selvisi, että Sofia Belórf oli muuttanut pois pariskunnan yhteisestä kodista. Seiskan tavoittaman Belórf mukaan eropäätös ei ollut hetken mielijohde. Hän on kevään aikana etsiskellyt itselleen uutta kotia. Sofia Belórf kertoo hakeneensa apua parisuhdeongelmiin terapiasta.


Sofia Belórf edusti näyttävässä kultamekossa Venla gaalassa. Kuva Belórfin Instagram-tililtä, katso kaikki kuvat painamalla oikealla olevaa nuolta:Näin somevaikuttaja ja tv-kasvo Sofia Belórf kertoi Seiskan haastattelussa:

-Kaksi viimeisintä miestäni ovat olleet erittäin värikkäitä. Sekä Nikoa (Ranta-aho) että Stefua (Stefan Therman) yhdistää kiltteys. Samaan aikaan he ovat olleet aika räjähdysalttiita tapauksia. Stefusta voi sanoa, että hän on kuin räjähdysherkkä ilotulite. Mielialat vaihtuvat todella nopeasti.


Sofia Belórf Pariisissa, päällä Balenciagan ökytakki. Kuva Belórfin Instagram-tililtä, katso kaikki kuvat painamalla oikealla olevaa nuolta:Belórf jatkaa:

-Terapeutin kanssa olen keskustellut omasta luonteestani, ja on tullut esille, että elän välillä tunnelukossa. Sulkeudun helposti, ja suljen myös kumppanin pois elämästäni. Minulla on kaksi puolta. Voin olla kylmä ja sulkeutunut, mutta myös yliempaattinen. Saatan kärsiä kumppanin ongelmista enemmän kuin omistani, ja se vaikuttaa henkiseen jaksamiseeni. Tulin siihen pisteeseen, että nyt minun oli laitettava oma elämäni etusijalle, Sofia miettii Seiskalle.


Sofia Belórf muutti Bambi-koiransa kanssa uuteen kotiin. Kuva Belórfin Instagram-tililtä, katso kaikki kuvat painamalla oikealla olevaa nuolta:Sofia Belórf tuomittiin ns. Katiska-vyyhdissä huumausainerikoksesta ja rahanpesusta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. Belórf joutui osalliseksi Katiska-vyyhtiin, kun hänen silloinen miesystävänsä Niko Ranta-aho pidätettiin. Belórfin ehdollisen vankeuden koeaika päättyy 1.7.2022.


Lue myös: Some ärähti: Sofia Belórf keväisellä terassireissulla - Närkästystä herättävä vaate varasti huomion!


Lue myös: Supersexy! Sofia Belórf kiehnää kuumana - Katso paljastavimmat bikinikuvat vuoden varrelta!


Sofian salaisuudet tv-sarja saa kesäkuussa 2022 jatkoa, kun sarjasta esitetään toinen tuotantokausi discovery+ kanavalla.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: Seiska

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat