Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seiska: Sami Jauhojärvi paljastaa - Kun Miina Äkkijyrkkä katosi, tämä tapahtui kulisseissa

Farmi Suomi -realityssä oli tällä kaudella dramatiikkaa.

8.6.2024 klo 8:00

Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi ja Miina Äkkijyrkkä, kuvat Alpertti Rieskjärvi, Nelonen, kollaasi photocollage


Farmi Suomi on tullut päätökseensä. 5. kauden voitti olympiavoittaja, MM-mitalisti Sami Jauhojärvi. Ex-huippu-urheilija vietti kuukauden päivät maalaismaisemissa Pieksämäen seudulla maatalon hommia tehden, kisaten ja Farmi-yhteisössä asuen.


Farmi Suomi -realityssä koettiin todellinen yllätys, kun yksi kisaajista, kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, katosi yllättäen kesken kauden ohjelmasta. TV:ssä näytettiin, kun kisaajat löysivät maitolaiturilta kirjeen, jossa lyhytsanaisesti ilmoitettiin, että Äkkijyrkkä on poistunut sarjasta.


Tv-katsojille asiaa ei avattu sen kummemmin, vaan jakson lopussa tv-ruutuun tuli teksti: "Tämän jakson kuvausten ulkopuolella tapahtuneiden asioiden vuoksi Miina Äkkijyrkkä ei jatka Farmi Suomi -kilpailussa."Farmi Suomi

Miina Äkkijyrkkä ja Sami Jauhojärvi tekivät yhdessä maatilan töitä, tässä ritirinnan koivun oksia karsimassa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Nyt Jauhojärvi on kertonut Seiskalle tapahtumista. Asia käytiin kyllä farmilaisten kanssa läpi, vaikkei tätä tv:ssä näytettykään.

-Tuotanto piti meidän kanssamme palaverin, jonka ajaksi kuvaukset keskeytettiin. Kenenkään ei tarvinnut jäädä taustoja arpomaan siitä, että mikä on homman nimi. Se oli korrektisti toimittu tuotannon osalta, Jauhojärvi paljastaa.


Miina Äkkijyrkkä osasi tilan hommat: eläinten hoitamisen, lypsämisen, viikatteen käytön tai vaikkapa korvikekahvin keiton. Jauhojärvellä onkin hyvää sanottavaa kansainvälisesti tunnetun kuvanveistäjän Farmi-matkasta:

-Se kokemuspankki, mikä Miinalla tuollaisissa olosuhteissa elämisestä on, helpotti meidänkin elämäämme merkittävästi. Olisi jäänyt paljon asioita tekemättä, jos Miina ei olisi ollut meitä opastamassa ja järkeilemässä, erityisesti, kun rakensimme eläimille aitauksia, olympiavoittaja kertoo Seiskalle.


Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."


Lue myös: Tätä ei nähty tv:ssä: Farmi Suomi -voittaja Sami Jauhojärvi avautuu Farmi-kokemuksesta: "Tämä on.."


Lue myös: Farmi Suomi: Tätä ei nähty TV:ssä - Linnea Vihonen tilittää häviön jälkeen: "Mä olen koko ajan..."


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Seiska

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»