Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä ei nähty tv:ssä: Farmi Suomi -voittaja Sami Jauhojärvi avautuu Farmi-kokemuksesta: "Tämä on.."

Sami Jauhojärvi voitti Farmi Suomi -kisan.

7.6.2024 klo 10:23

Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi on ex-maastohiihtäjä, jolla on plakkarissa mm. parisprintin olympiavoitto ja hän on kolminkertainen MM-pronssimitalisti. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä käytiin finaalikamppailu, jossa vastakkain kaksintaistelussa olivat Sami Jauhojärvi ja Linnea Vihonen. Pääpottina oli kunniakas Farmi-voitto sekä 30 000 euron rahapalkinto.


Finaalissa miteltiin kolmessa eri kisassa ja Jauhojärvi vei voiton. Ex-huippuhiihtäjä ja olympiavoittaja Sami Jauhojärvi on Farmi Suomi -voittaja v. 2024.


Jauhojärvi on avannut tuntojaan ruutu.fi videolla voittonsa jälkeen. Farmi-voittaja aloittaa:

-Onhan tämä ollut pitkä kuukausi. On ollut aika monta taistelua tilanteeseen, jossa nyt ollaan. Huippu-urheilijana eli 17 vuotta yhenlaisessa kuplassa eli näki vain sen tavoitteen, mitä kohti meni ja kaikki mikä tuli ulkopuolelta, niin vain kimpoili pois siitä. Niin kyllä tämä on ollut sellainen...

-On ollut täällä täysin uutispimennossa, ei tiedä yhtään mitä perheelle kuuluu. Onneksi ne kirjeet tuli tänne, että tiesi, että siellä se perusarki rullaa. Ja veikkaan, vaikka siellä olisi jotain haasteitakin ollut, niin ei niitä siihen kirjeeseen olisi kyllä ilmaistu.


Farmi Suomi

Farmi Suomi -finalistit Linnea Vihonen ja Sami Jauhojärvi. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Ex-huippuhiihtäjä on huomannut tunteiden nousseen pintaan Farmin aikana:

-Tunteet täällä on olleet ihan.... Jos normaalisti tunneskaala on tämmöinen, niin täällä se on ollut huomattavasti leveämpi. Varsinkin tässä viimeisinä päivinä pienetkin asiat on nostaneet kyyneleen silmäkulmaan. Ja varsinkin sitten, kun on miettinyt niitä kotiasioita.


Jauhojärvi ei kadu tosi-tv-sarjaan lähtöään:

-Tämä on ollut erittäin hieno kokemus tämä Farmi. Se on palauttanut mulle niitä arvoja, mihin minut on kasvatettu lapsena ja joita minä tahdon jakaa myös eteenpäin. Kyllä tähän loppukaneettina voi sanoa, että tällaisia ihmisiä kasvaa maalaiskylissä.Farmi Suomi

Jauhojärvi tuulettaa voittonsa jälkeen kuvaajalle farmilaisten ja Susanna Laineen hurratessa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Jauhojärvellä oli selkeä tavoite Farmille tullessa ja hän piti siitä kiinni raskaista olosuhteista huolimatta:

-Kyllähän mie tulin tänne ainoastaan voitto mielessä. Henkinen paine sen suhteen on ollut varsinkin viimeiset päivät tosi kova. Nyt lopulta kun tämä voitto tuli, niin olo on levollinen.


Levollisen oloinen Jauhojärvi yllättää ja karjaisee vielä näyttääkseen toisen puolen voiton tuomasta tunteesta ruutu.fi videolla.


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi hermostuu Miina Äkkijyrkkään - Tilanne kärjistyy: "Kädet pois, Miina!"


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi avautuu yllättävästä yöllisestä ongelmasta: "Kuusi vuotta on..."


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen lataa pehtoorille suorat sanat: "Kuka on juoruillut sulle, että..."


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»