Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Saara Aalto kommentoi ex-mies Teemu Roivaisen Selviytyjät-voittoa: "Silti täytyy sanoa, että..."

Teemu Roivainen ja Saara Aalto ovat ex-pariskunta.

15.12.2023 klo 8:45

Teemu Roivainen

Teemu Roivainen valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2014 ja tänä vuonna hän voitti Selviytyjät Suomi -kisan. Saara Aalto on monipuolinen laulaja ja viihdetaiteilija. Kuvat: Nelonen Media, kollaasi photocollage


Tangokuninkaanakin tunnettu ja Selviytyjät Suomi -kisan voittaja Teemu Roivainen seurusteli 2000-luvun alkupuolella Euroviisuissa, Iso-Britanniassa The X-Factorissa sekä Dancing on Ice UK:ssa kisanneen Saara Aallon kanssa.


Mm. Seura-lehdelle antamassaan haastattelussa Aalto ja Roivainen kertoivat tutustuneensa musiikkilukion ekalla luokalla v. 2002 ja seurustelleensa yhdeksän vuotta.


Parivaljakolla on ilmeisen läheiset välit, sillä Saara Aalto kirjoitti omalla Instagram-tilillään erittäin ylistävät onnittelut ex-miehelleen Selviytyjät-voitosta. Aalto kirjoittaa Instassa mm. näin:

-Onnea rakas @teemuroivainen Selviytyjät-ohjelman voitosta. Sinä oot se tyyppi, joka osaa mitä vaan! Se, jonka kanssa ollaan yhdessä selviydytty vaikka ja mistä, ja puskettu toisiamme kehittymään.


-Niin mukava, taitava, luotettava ystävä… ja se, joka voittaa aina (on kyseessä sitten Yatzy, mölkky, Tangomarkkinat tai Selviytyjät!). Silti täytyy sanoa, että ylitit kyllä itsesi ja yllätit meidät kaikki sinnikkyydelläsi ja kestävyydelläsi (onhan lempiharrastuksesi syöminen).


Aalto on liittänyt mukaan videon, jossa hän ja Roivainen duetoivat Hartwall Areenalla v. 2017 ja laulavat yhdessä Andrea Bocellin tunnetuksi tekemän Con te partiro.


Teemu Roivainen voitti Selviyjät-Suomi -tittelin ja 30 000 euroa. Finaalissa vastassa oli Tytti Junna. Roivainen jakoi Instagram-tilillään kuvan voittohetkestä, jossa hän on muiden Selviytyjät-kisaajien kanssa voittoplakaatin kera:Aalto ja Roivainen ovat tehneet tiivistä yhteistyötä. Roivainen on mm. tehnyt sävellyksiä Aallolle ja he ovat esiintyneet yhdessä. Roivainen myös soitti aiemmin koskettimia Saara Aallon yhtyeessä.


Teemu Roivainen on tätä nykyä naimisissa ja hänellä on alle kouluikäinen tytär. Saara Aalto avioitui Meri Sopasen kanssa huhtikuussa 2020. Meristä tuli häiden myötä Aalto.


Lue myös: Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Teemu Roivainen saa kotoa uutisia - Purskahtaa itkuun: "Menee kyllä..."


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta paljastaa nyt, mitä viidakossa oikeasti tapahtui:"Kyseessä olikin..."


Selviytyjät Suomi Ruudussa

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»