Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia.

28.11.2023 klo 13:40

Selviytyjät Suomi

Teemu Roivainen valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2014. Nyt hän jahtaa tv:ssä Selviytyjät-titteliä ja 30 000 euroa. Saara Aalto on mm. edustanut Suomea Euroviisuissa, kisannut Iso-Britanniassa The X-Factorissa sekä Dancing on Ice UK:ssa. Kuvat: Nelonen Media, kollaasi photocollage


Selviytyjät Suomi -kisassa erinomaisesti pärjännyt Teemu Roivainen on tätä nykyä naimisissa ja hänellä on alle kouluikäinen tytär. TV-katsojat saivat seurata liikuttavia hetkiä, kun Teemu-isä sai kotoa kirjeen ja näki valokuvan tyttärestään, joka oli oppinut ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä.


Roivainen seurusteli 2000-luvun alkupuolella Saara Aallon kanssa. Mm. Seura-lehdelle antamassaan haastattelussa Aalto ja Roivainen kertoivat tutustuneensa musiikkilukion ekalla luokalla v. 2002. Nuoret kasvoivat yhdessä aikuisiksi, he seurustelivat yhdeksän vuotta.


Parivaljakko on tehnyt tiivistä yhteistyötä myös eron jälkeen. Roivainen on mm. tehnyt sävellyksiä Aallolle ja he ovat esiintyneet yhdessä. Roivainen myös soitti aiemmin koskettimia Saara Aallon yhtyeessä.


Teemu Roivainen kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2014. Sen jälkeen hän on julkaissut neljä sooloalbumia ja kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea iskelmäyhtye Energian kanssa.


Roivainen ja Aalto ovat tehneet yhdessä töitä, tässä Tuhannet tähdet -joulukiertueella pari vuotta sitten. Kuva lainattu Teemu Roivaisen Instagram-tililtä:Teemu Roivainen ja Saara Aalto Kummien JouluMielelle-konsertissa. Kuva lainattu Roivaisen Instagram-tililtä:


Saara Aalto avioitui Meri Sopasen kanssa huhtikuussa 2020. Meristä tuli häiden myötä Aalto. Pariskunta piti rakkausjuhlat Italiassa viime kesänä. Kuva lainattu Saara Aallon Instagram-tililtä:Lue myös: Selviytyjät Suomi: Teemu Roivainen saa kotoa uutisia - Purskahtaa itkuun: "Menee kyllä..."


Lue myös: Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."


Lue myös: Selviytyjät: Kira Kipa Tiivola rehellisenä mm. viidakon intiimivaivoista: "Sanotaan näin, että..."


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»