Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oi, ihanaa - Tässä ovat Lapsi tuntemattoman kanssa -vauvat - Hannan ja Kristan odotus palkitaan!

Lapsi tuntemattoman kanssa -realityn viimeisessä jaksossa suuret unelmat toteutuvat, kun Kristan ja Jonnin sekä Hannan tyttäret saapuvat maailmaan.

16.7.2020 klo 7:00

Lapsi tuntemattoman kanssa

Krista ja Hanna tyttärineen. Kuva: Nelonen, muokkaus Depositphotos


Mitä sinä tekisit, jos elämäsi suurin unelma olisi saada lapsi ja biologinen kellosi tikittäisi, mutta viereltäsi puuttuisi kumppani? Lapsi tuntemattoman kanssa -realityssä olemme saaneet seurata suomalaisten sinkkujen yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa.Sarja on antanut katsojille mahdollisuuden seurata lapsen saamisen iloja ja suruja. Suureksi iloksemme Kuopiossa yksin elävä Hanna saa oman lapsen, vaikkei päätynytkään kumppanuusvanhemmuuteen. Musiikkia harrastava sosiaalialan ohjaaja Hanna päätti tehdä lapsen itse ja onnistui siinä. Hurjasti onnea Hannalle!


Lapsi tuntemattoman kanssa

Kuopiolainen Hannan odotus on päättynyt ja sylissä on oma, pieni tyttövauva. Kuva: Nelonen


Ohjelman tiimolta syntyi toinenkin vauva ja hänen vanhempansa ovat Krista ja Jonni. He tapasivat toisensa kumppanuusvanhemmuustapahtumassa ja tekivät lapsen ns. perinteisellä menetelmällä.


Krista on kertonut ohjelmassa, että he asuisivat yhdessä lapsen ensimmäisen vuoden, jotta kumpikin saa olla vauvan ensihetkissä yhtä paljon. MIelettömästi onnea Kristalle ja Jonnille!


Lapsi tuntemattoman kanssa

Krista ja Jonni päätyivät kumppanuusvanhemmuuteen ja saivat yhdessä lapsen. Kuva: Nelonen


Lapsi tuntemattoman kanssa esitteli laajasti co-parenting eli kumppanuusvanhemmuuden. Siinä lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa.


Lapsi tuntemattoman kanssa uusinnat Nelosella ja Livillä.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat