Reseptit
Juustosarvet
Juustosarvet on rauhallisten aamujen aamupala. Tai pyöräytä sarvet iltapalaksi. Maku on aina nam!

1 h 30 minUunipelti, 12 kpl
Ainekset
- 30 ghiivaa
- 1 rklsokeria
- ½ tlsuolaa
- 2 dlmaitoa
- 4 dlvehnäjauhoja
- 25 gvoita
- 130 gjuustoraastetta
- Voiteluun:
- kananmunaa
Valmistus
- Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri ja suola. Sekoittele mukaan vehnäjauhot. Lisää mukaan huoneenlämpöinen voi ja juustoraaste. Anna taikinan kohota hyvin vedottomassa, lämpimässä paikassa.
- Vaivaa taikina ja jaa kahteen osaan. Kauli osat pyöreiksi levyiksi. Leikkaa pyöreä levy taikinapyörällä kuuteen osaan. Rullaa osat sarviksi leveästä päästä alkaen. Nosta sarvet pellille. Voitele munalla.
- Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 min.
Katso myös





