Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Cristal Snow näyttää tältä “luonnontilassa” - Katso rehelliset kuvat Farmi-kuvauksista!

Cristal Snow on yksi Farmi Suomi julkkiskisaajista.

9.2.2022 klo 7:00

Cristal Snow

Cristal Snow kisaa 30 000 euron voitosta Pieksämäen Sipilän maatilalla. Kuva: Nelonen


Julkkikset elävät Pieksämäen Sipilän maatilalla ilman modernin maailman mukavuuksia. Mukaan ei saanut ottaa liikoja meikkejä ja maatalon työt vaativat käytännölliset vaatteet. Yksi kisaajista on hyvinkin överistä lookistaan ja pukeutumisestaan tunnettu Cristal Snow.


Cristal Snow (Tapio Mikael Huuska), 46, on juontaja, kirjailija ja persoona isolla peellä. Hänet on nähty tv:ssä juontamassa Kymppitonnia ja Onnenpyörää, hän on kirjoittanut Penni Pähkinäsydän -kirjasarjaa, ohjannut, toiminut radiojuontajana, leikannut musavideoita - lista on todella monipuolinen.


Lue myös: JULKISTUS: Farmi Suomi 15 uutta kisaajaa: Tauski, Juhana Helmenkalastaja, Sani, Cristal Snow...


Julkisuuskuva Cristal Snowsta on täynnä värikkäitä vaatteita, meikkiä ja peruukkeja, eikä vähiten tv-esiintymisten ja Instagram-julkaisujen takia.


Cristal Snow hehkeänä Instagramissa, katso kaikki kuvat painamalla oikealla olevaa nuolta:Nyt Nelonen on julkaissut kuvia farmilaisista ja niissä näemme todellakin luonnonläheisen Cristal Snown. Pois on vahva meikki, peruukit ja mekot, tilalla t-paitaan ja lippikseen pukeutunut komistus jalassaan shortsit ja lenkkarit.


Cristal Snow

Hymy ei ole vielä hyytynyt rankoistakin kisoistaan tunnetulla Farmi Suomi -maatilalla. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Cristal Snow

Tuumaustauko viljapellolla, asusteena silmälasit ja lippalakki väärinpäin. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Cristal Snow

Malli ja yrittäjä Kelly Kalonji sekä sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis astelivat kohti Farmia yhdessä Cristal Snown kanssa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Kolmannella kaudella Farmi-juontajana toimii Susanna Laine, joka juontaa myös Farmi Suomi Extraa yhdessä Kimmo Vehviläisen kanssa.


Farmi Suomi Extrassa puidaan viikon Farmi-tapahtumia vaihtuvien vieraiden ja kussakin jaksossa pudonneen kilpailijan kanssa.Cristal Snow jakoi Insta-tilillään kuvan Farmi-lookissaan kukkaseppele päässä:Lue myös: Tauski tilittää yksinäisestä vuodestaan: “En ole enää juoppo, enkä naistenmies”


Lue myös: Ohhoh! Kristian Heiskari möläyttää julkkiksista: "Vois pyöriä näiden muiden apinoiden kanssa..."


Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2. klo 20.

Farmi Suomi Extra alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2. klo 21:30


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»