Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tauski tilittää yksinäisestä vuodestaan: “En ole enää juoppo, enkä naistenmies”

Tauski oli mukana Farmi Suomi -realityssä tv:ssä.

5.2.2022 klo 8:00

Tauski Peltonen

Tauski tekee aktiivisesti musiikkia. Hän julkaisi itse sanoittamansa ja säveltämänsä Rakkauden raamattu -biisin helmikuussa alussa. Kuva: Nelonen


Tauno ”Tauski” Peltonen on monelle suomalaiselle tuttu laulaja, sanoittaja, säveltäjä ja esiintyjä. Miehen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Ilman sua, Sinä vain ja Haavemaa. Artisti on kuitenkin päässyt myös kohuotsikoihin mm. alkoholinkäytöstään.


Nyt Tauski nähdään pitkästä aikaa tv:ssä. Miksi lähdit mukaan Farmi-ohjelmaan?

-Olen toistuvasti viime vuosina kieltäytynyt reality-sarjoista, olen ollut tosi hankala. Nyt oli sellainen elämäntilanne, että olen viettänyt viimeisen vuoden yksinäistä elämää. Kuulostaa uskomattomalta, että Tauski joka on juoppo ja naistenmies viettää tällaista elämää. En ole enää juoppo, enkä naistenmies. Koiran kanssa olen tekemisissä, olen istunut meren rannalla, Tauski tilittää.


Tauski on hyödyntänyt yksinolon tekemällä musiikkia, hän kertoo luoneensa varmasti 50 laulua.


Tauski Peltonen

Tauski kävelemässä Farmille yhdessä Akseli Herlevin, Sani Aartelan ja Kristian Heiskarin kanssa. Kuva: Nelonen


Tauskin mukaan Farmilla oli hyvää se, että sai levätä paljon ja tapasi erilaisia ihmisiä.

-Farmissa otin irtioton. Sain sosiaalista elämää, tervettä maalaisilmastoa ja terveellistä ruokaa. Ruoka oli vähissä koko ajan, ei väännetty grillimakkaraa, vaan syötiin, sitä mitä pellosta tulee. Rakastan kaikkia farmilaisia yhtä paljon.


Lue myös: JULKISTUS: Farmi Suomi 15 uutta kisaajaa: Tauski, Juhana Helmenkalastaja, Sani, Cristal Snow...


Mutta mikä maalaiselämässä oli parasta?

-Se ettei ollut kännykkää. Kännykkä on pirun luoma kone, jos viina on pirun kusta. Se silppuaa ihmisen elämän. Meidän tarttis muistaa se, että kun omin silmin katsotaan maailmaa, se pitäisi saada näyttämään kauniilta.

-"Sori, sori, mun kännykkä soi ja pitää somettaa..." Kaikki tekemiset keskeytyi siihen, kun kännykän kanssa piti pelata. Farmilla piti heittää kännykkä ja kello pois, mutta hyvinvoiva ihminen ei tartte kumpaakaan.


Tauski lisää kuitenkin:

-Käytän kännykkää nykyisin työn tekoon, mutta muuten laitan sen pois.


Tauski Peltonen

Tauski pellolla, mukana Farmi-kollegat: poliitikko Atte Kaleva, toimittaja Sanna Mämmi ja sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, edessä Akseli Herlevi. Kuva: Nelonen


Mikä maalaiselämässä oli ikävintä?

-Mulla oli ikävä rakasta chowchow-koiraani Karhuherra Paddingtonia. Olin hankkinut hänelle au pairin, kun isä lähtee, hänellä on henkilökohtainen hoitaja. Kaikkien muitten asioitten kanssa pärjäsin, olen tottunut olemaan lasten kanssa erossa, kun teen keikkaa.


Katso tästä Rakkauden raamattu -video:Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»