Reseptit
Banaanikakku
Banaanikakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua teosta. Tämä makea leivonnainen ei sovi nopeaan herkutteluun!

1 h 15 minKakkuvuoka
Ainekset
- 2 tlkanelia
- 1 tlinkivääriä
- 2 dlsokeria
- 2 ½ tlleivinjauhetta
- 5 dlvehnäjauhoja
- 2 dlkermaa
- 3munaa
- 3isoa banaania
- 1 ½ dljuoksevaa margariinia tai öljyä
- Voiteluun
- juoksevaa margariinia tai öljyä
- korppujauhoja
Valmistus
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa. Kuori banaanit ja soseuta ne. Lisää loput aineet kulhoon hyvin sekoittaen.
- Vinkki: Banaanisose kannattaa tehdä esim. sauvasekottimella.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
- Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä ja kumoa tarjoiluvadille.
Katso myös





