Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

JULKISTUS: Farmi Suomi 15 uutta kisaajaa: Tauski, Juhana Helmenkalastaja, Sani, Cristal Snow...

Farmi Suomi -ohjelmassa nähdään joukko julkisuudesta tuttuja ihan oikeissa maatalon töissä.

9.8.2021 klo 12:15

Farmi Suomi

Uudet Farmi-kisaajat vm 2022, kuva: Nelonen/Numi Nummelin


Uudet Farmi Suomi -kisaajat lähtivät viime kesänä kohti ainutlaatuista kokemusta, kun Farmi Suomi -kuvaukset käynnistyivät. Ohjelma uudistui samalla radikaalisti, kun juontajan saappaisiin astuu Susanna Laine. Aiemmilla kausilla ohjelmaa ovat juontaneet Juuso Mäkilähde ja Ellen Jokikunnas.Joukko julkisuudesta tunnettuja hahmoja kisailee Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle. Maaseudulla farmilaiset eivät voi käyttää modernin maailman mukavuuksia, he elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa.

Farmi Suomi

Susanna Laine juontaa uuden Suomi Farmi -kauden, kuva: Nelonen/Numi Nummelin


Mukana kisassa ovat:

Burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja kirjailija Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.


Juhana Helmenkalastaja tulee mukaan kesken kauden yllätyksenä muille kilpailijoille.

Farmi Suomi

Juhana Helmenkalastaja on värikäs hahmo, joka on tullut tutuksi mm. Diili ja Selviytyjät Suomi -reality-sarjoista, kuva: Nelonen/Numi Nummelin


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2. klo 20 alkaen


Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat