Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Kristian Heiskari möläyttää julkkiksista: "Vois pyöriä näiden muiden apinoiden kanssa..."

Farmi Suomi uusi kausi on täällä. Pääohjelman jälkeen tulee Kimmo Vehviläisen juontama Farmi Suomi Extra.

8.2.2022 klo 7:00

Kristian Heiskari

Kristian Heiskari on voittanut BB Suomi ja Selviytyjät Suomi -kisat. Kuva: Nelonen


Lanta haisee ja heinä pöllyää, kun julkkiskilpailijat kilpailevat Farmi Suomi -realityssä. Julkkikset elävät Pieksämäen Sipilän maatilalla ilman modernin maailman mukavuuksista. Tälläkin kaudella koko Farmin voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron voittopotin.


Joukko saapuu Farmille hymyissä suin. Kun tien poskessa oleva kyltti kertoo, että kaikki eivät pääse asettumaan taloksi, alkaa armoton kilpailu ja pelaaminen. Kukaan ei halua lähteä kotiin.


Kristian Heiskari

Kristian Heiskari kävelemässä kohti Farmia yhdessä Akseli Herlevin, Tauskin ja Sani Aartelan kanssa. Kuva: Nelonen


Mukana ekassa jaksossa ovat: burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja kirjailija Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva ja toimittaja Sanna Mämmi.


Jokainen julkkis haluaa voittaa voittopotin, ja osa heistä paljastaa jo strategiaansa ja osa ei. Big Brother ja Selviytyjät Suomi voittaja Kristian Heiskari pohtii omaa pelitaktiikkaansa ei niin kaunein sanakääntein:


-Tarvis saada noita vahvoja pois, niin sitten ois ihan helppoa toi loppu. Jos tässä ensimmäisen viikon aikana saisi kaikki vahvat pois, niin vois pyöriä näiden muiden apinoiden kanssa täällä, jos nyt näin voi sanoa, Heiskari heittää.


Kristian Heiskari

Iloiset farmilaiset kuvausten alussa. Kuva: Nelonen


Kolmannella kaudella Farmi-juontajan kumisaappaisiin hyppää Susanna Laine, joka juontaa itse ohjelman lisäksi myös Farmi Suomi Extraa yhdessä Kimmo Vehviläisen kanssa.


Farmi Suomi Extrassa puidaan viikon Farmi-tapahtumia vaihtuvien vieraiden ja kussakin jaksossa pudonneen kilpailijan kanssa.


Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Farmi Suomi Extra alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 21:30


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»