Reseptit
Nokkosletut
Nokkosletut syntyvät oman maan nokkosista. Kokeile rohkeasti ja yllätä pinaattilettuihin tottunut jälkipolvi!

1 h 10 min25 kpl
Ainekset
- 1 lvettä
- 7 dltuoreita nokkosia tai 2 dl ryöpättyjä
- 5 dlmaitoa
- 2kananmunaa
- 1 tlsuolaa
- 1 rklsokeria
- 2 rklöljyä
- 3 dlvehnäjauhoja
- Paistamiseen:
- öljyä
Valmistus
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää nokkoset sekaan. Keitä muutama minuutti, valuta ja jäähdytä.
- Hienonna nokkoset.
- Sekoita kulhossa maito ja kananmunat. Lisää suola, sokeri, öljy ja vehnäjauhot. Sekoita taikinaksi. Lisää nokkoset.
- Anna taikinan turvota 30-60 min.
- Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
Katso myös





