Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nollatuloilla elävä Heli Palsanmäki paljastaa - Tästä syystä ei uusia Huutokauppakeisari jaksoja

Tiistaina piti alkaa Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot, mutta näin ei käy.

23.3.2021 klo 11:13

Suomen Huutokauppakeisari

Aki Palsanmäki, 51, ja Heli Palsanmäki, 43, ovat huippusuositun sarjan tähdet. Kuva: Nelonen


Suomen Huutokauppakeisarin päätähdet Aki ja Heli Palsanmäki ovat kärsineet koronasta omassa liiketoiminnassaan. Kaksikko kertoi eilen maanantaina Facebookissa, että uusia Suomen Huutokauppakeisarin jaksoja ei nähdäkään ennakkotiedoista poiketen televisiossa. Palsamäet kirjoittavat:

- Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti!


Ohjelman fanit antavat tukensa yrittäjäpariskunnalle ja tsemppiviestejä sateli Facebook-julkaisuun. Jotkut ihmettelvät kuitenkin, miksei uusi kausi ala ja Heli Palsanmäki paljasti syyn Facebookissa:

-Ei oo koronan takia saatu kuvattua kaikkia jaksoja, mitkä piti nyt näyttää ja ei tiedä koska päästään kuvamaan loput, eikä mitään tietoa milloin päästään taas huutokauppaa pitämään, niin kanava päätti siirtää 14. kauden näyttöä.


Suomen Huutokauppakeisari

Popedan Lacu Lahtinen myy vanhan kaupan irtaimistoa tiistaina uusintana nähtävässä jaksossa. Kuva: Nelonen


Palsanmäet kertoivat Seiskassa 25.2. elävänsä nollatuloilla. Vuosi sitten iskenyt koronasokki hälveni kesällä, ja Palsanmäetkin pääsivät ansaitsemaan elantoaan. He ennättivät pyörittää huutokauppoja heinäkuusta marraskuuhun, kunnes uudet rajoitukset iskivät.


Suomen huutokauppakeisari uusinnat alkavat Nelosella ti 23.3. klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Seiska

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»