Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

No nyt! Kohujulkkis Sofia Belórf tekee Alaston-sarjaa - Tämä julkkiskaunotar ei jätä kylmäksi!

Sofia Belórf on syksyllä uuden äärellä.

2.9.2022 klo 10:00

Sofian salaisuudet

Sofia Belórf on avannut elämäänsä discovery+ -kanavan Sofian salaisuudet -ohjelmassa. Kuva: discovery+


Kohujulkkis Sofia Belórf on syksyn saapuessa uuden aluevaltauksen äärellä. Hän avaa elämäänsä 10 osaisessa Alaston-podcastissa. Eikä vastinparina ole kuka tahansa, vaan radio- ja tv-juontaja, toimittaja ja poliisi Kristiina Komulainen.


Kristiina Komulainen on julkaissut yhteistyön Instagram-tilillään. Kuvassa Belórf ja Komulainen poseeraavat rintarinnan. Komulainen kirjoittaa Instassa:

-Kuka on Sofia Belórf? Suosittelen tutustumaan tämän naisen tarinaan. Olemme tehneet 10 osainen podcastin: Alaston. Sarjan ensimmäiset jaksot nyt ulkona @podimo_fi

-Me emme näe asioita niin kuin ne ovat, vaan miten itse olemme.Tämä elämäkertapodcast lupaa paljastaa piilotetun Sofian lööppien ja kohujen takaa ja avata naisen elämää täysin uudella tavalla.


Oman elämän avaaminen julkisuudessa ei ole Sofia Belórfille uusi asia. Hän on päästänyt kamerat seuraamaan elämäänsä Sofian salaisuudet -sarjassa jo kahden kauden ajan.


Sofia Belórf puffasi Sofian salaisuudet -sarjaa Instagram-tilillään. Paikkatiedoksi on merkitty rikkaiden jet-set -paikka Monaco. Katso kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Poliisit ja myös poliisivoimat ovat tuttuja Belórfille, sillä hän istui v. 2019 lähes kolme viikkoa poliisivankilassa tutkintavankeudessa liittyen ex-poikaystävänsä Niko Ranta-ahon toimiin.


Käräjäoikeudessa ns. Katiska-vyyhdissä Belórf tuomittiin 80 päiväksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Belórfin ehdollisen vankeuden koeaika päättyi 1.7.2022.


Lue myös: Some ärähti: Sofia Belórf keväisellä terassireissulla - Närkästystä herättävä vaate varasti huomion!


Lue myös: Supersexy! Sofia Belórf kiehnää kuumana - Katso paljastavimmat bikinikuvat vuoden varrelta!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»