Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä ihmettä? Antti Holma ja riemukkaat mummot tv:ssä - Pannaan kahvit tippumaan ja nisua pöytään!

Uuden Mestarileipurit tv-kisan juontaa Haluatko miljonääriksi -realitystä tuttu näyttelijä Antti Holma - ja mukana on kolme mummoa.

16.2.2023 klo 8:00

Antti Holma

Antti Holma teki uuden aluevaltauksen Haluatko miljönääriksi -juontajana ja nyt vuorossa on Mestarileipurit. Kuva: Nelonen


Mestarileipurit on näyttelijä, Haluatko miljönääriksi -juontaja Antti Holman luotsaama makeaan leivontaan keskittyvä uusi kilpailureality.


Nyt ei kisata yksin, vaan pareittain. Tässä kilpailussa laatu korvaa määrän ja leivontaan hurahtaneiden kilpailijoiden luovuudelle annetaan tilaa.


Antti Holma

Kuva: Nelonen


Tehtävien arvioinnista vastaa pullantuoksuinen ja asiantunteva, kolmesta mummosta koostuva arvovaltainen tuomaristo. Antti Holman ja mummojen muodostama nelikko takaa kilpailijoille kannustavan ja lämpimän ilmapiirin, mutta myös huumorilla varustetun tunnelman.


Antti Holma

Tuomari Miitta Sorvali, kuva: Nelonen


Venla-palkittu Miitta Sorvali elää tunteella kisaajien mukana. Hän innostuu ja herkistyy, kun leivoksella on tavoitettu jotain elämää suurempaa. Vaikka Miitta sanoo mummouden tuoneen hänen elämäänsä myös taidon höpötellä, hän osaa kiteyttää ja pukea sanoiksi sen, mikä leivoksessa on olennaista.


Antti Holma

Tuomari Eila Kiilamaa, kuva: Nelonen


Eila Kiilamaa on palkittu kondiittori- ja leipurimestari, leipomoalan opettaja sekä Taitaja -ja World Skills -kisojen kansainvälisesti arvostettu leipuri-kondiittorilajin tuomari. Eila on vihkiytynyt leivonnan syvimpiin salaisuuksiin ja omaa valtavan tietomäärän alan lainalaisuuksista.

Antti Holma

Tuomari Irma Nissinen, kuva: Nelonen


Irma Nissisen valttina on ihmisten kohtaaminen. Hän tsemppaa, kannustaa ja peukuttaa, kuten tosimummon kuuluukin. Irma kiinnittää tuomaroinneissaan huomiota makuun ja kekseliäisyyteen. Hän on tottunut säveltämään omia reseptejään niistä aineksista, joita komerosta sattuu milloinkin löytymään.


Jokaisessa jaksossa parit laitetaan paremmuusjärjestykseen monipuolisten tehtävien perusteella ja finaaliin pääsevät vain parhaimmat.


Mestarileipurit on yhdysvaltalaiseen Baking it -formaattiin perustuva reality.


Mestarileipurit Nelonen ti 28.03. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»