Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku-Suhde ex-kiekkoilija Pikkaraiseen ohi

Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt.

26.1.2022 klo 9:50

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on tv:ssä Discovery+ ohjelmissa Iholla sekä Revenge Body with Martina Aitolehti. Kuva: Discovery+


Hyvinvointiyrittäjä, valmentaja ja somepersoona Martina Aitolehden parisuhde ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa on päättynyt, suhde loppui viime vuoden lopulla. Nyt Aitolehti on kertonut tuntemuksiaan Me Naiset -lehdelle.


Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen seurustelivat vajaan vuoden.

-Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina Aitolehti kertoo Me Naisille.


Aiemmin Aitolehti on ollut naimisissa Esko Eerikäisen kanssa ja seurustellut mm. liikemies Stefan Thermanin ja jalkapalloilija Alexei Eremenkon kanssa.


Lue myös: Ohoh! Martina Aitolehti jätti Hannu-rakkaan parvekkeelle: Viinin hörppimiskuva villitsi somen!


Aitolehti jakoi yhteiskuvan Hannu Pikkaraisen kanssa Halloween-tunnelmista loppusyksystä Instagram-tilillään:


Aitolehti kertoo haastattelussa aina olleensa itsenäinen, mutta nyt neljääkymppiä lähestyvänä kahden lapsen äitinä hän on ensi kertaa aikuisiällä oikeasti ja kunnolla yksin ilman parisuhdetta.

-Ja tiedätkö: se tuntuu niin hyvältä ja oikealta juuri nyt. Yksinolo ei olekaan mikään paniikin tai ahdistuksen aihe, minulla ei ole kerta kaikkiaan kiire mihinkään, hyvinvointivalmentaja-yrittäjä kertoo lehdelle.


Martina Aitolehti kantaa päävastuun kodistaan sen ainoana aikuisena. Tytär Victoria, 12, syntyi avioliitosta Esko Eerikäisen kanssa, Isabella, 9, avoliitosta Stefan Thermanin kanssa. Myös Nala-koira on tyttö, joten huushollissa vallitsee Aitolehden mukaan ”ihana akkavalta”.

-Meidän kodissamme on nyt hyvä energia. Minun on tärkeää keskittää huomioni ja aikani tyttäriin, ja tunnen, että tämä elämänvaihe on tosi terveellinen tila myös minulle.


Aitolehti toivotteli seuraajilleen hyvää uutta vuotta juhlatunnelmissa Instagram-tilillään loppuvuodesta:Hyvinvointivalmentaja sanoo Me Naisille nykyään olevansa herkkä kuuntelemaan fiiliksiään. Jos ihmissuhteessa tulee vähänkin tunne, etteivät energiat kohtaa tai ettei fiilis ole oikeanlainen, hän reagoi oitis.

-Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. En tarvitse suhdetta vain, koska olisi inhottavaa olla yksin.


Lue myös: Some liekeissä! Martina Aitolehti ja ökytulot heittävät löylyä kiukaalle: "Kyllä ne pohjautuu..."


Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on ollut kerran naimisissa, ex-puoliso on radiojuontaja ja tv-persoona Esko Eerikäinen. Kuva: MTV3 ja AOP.


Martina Aitolehti kertoo haastattelussa luottavansa ajatukseen, että asioita tapahtuu, jos ja kun niin on tarkoitettu. Jos elämä tuo kohdalle uuden kumppanin, tältä saisi löytyä samanlaista rauhaa ja luottamusta.

-Tahdon olla tietoinen omista haluistani, kuunnella ja noudattaa niitä. En halua enää sellaista, että kumpikaan rakentaa identiteettiään tai onnellisuuttaan toisen varaan. Ne pitää ensin löytää itsestä. Uskon, että hyvä suhde perustuu pyyteettömyyteen ja aitoon tasaveroisuuteen.


Lue myös: Somepaljastus! Martina Aitolehti ison elämänmuutoksen edessä: "Kesällä täytän 40 ja..."

Lue myös: Uuh! Martina Aitolehti tiukoissa bikineissä pilvenpiirtäjien keskellä Dubaissa - Katso kuvat!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: menaiset.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»