Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Me Naiset: Katri Helena vertaa yllättäen tilannettaan Paula Koivuniemeen: "Vastaavaa totaalista..."

Katri Helena on suomalainen ikoni, jonka sinivalkoinen ääni on soinut vuosikymmeniä.

12.5.2023 klo 14:45

Katri Helena

Katri Helena on esiintynyt laulajana tv:ssä lukuisia kertoja, mutta harvemmin itse vieraana. Tässä hän on mukana Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Me Naiset -lehden juttusarjassa tunnetut suomalaiset kertovat elämänsä tärkeimmistä oivalluksista. Yksi heistä on suomalainen laulajalegenda, ikoninen Katri Helena.


Katri Helena on tehnyt pitkän uran laulajana. Me Naiset -lehden haastattelussa hän kertoo tämän hetkisestä urastaan mm. näin:

-Parasta tässä elämänvaiheessa on, että voin valita, miten ja millaisia töitä teen. Takana on kuusikymmentä vuotta laulajanhommaa, joten voi sanoa, että olen nähnyt siitä jokseenkin kaikki puolet.


Katri Helena nousee lavalle Helsingin Juhlaviikolla, kuva lainattu Katri Helenan Instagram-tililtä:Oma työtapa on muotoutunut vuosien kertyessä:

-Teen töitä paljon harkitummin kuin joskus nuorena. Ajattelen, että tästä eteenpäin homma vähenee ja vähenee kunnes loppuu. Kunnioitan ikätoverini Paula Koivuniemen julkisuuteen lausumaa jämptiä päätöstä, että hänen esiintymisensä ja lehtihaastattelunsa ovat nyt ohi.


-Vastaavaa totaalista ratkaisua en kuitenkaan itse ole tekemässä. Aion jatkaa kunnes kroppa tekee tenän - tai yleisöä ei enää kiinnosta tulla keikoilleni. Vielä toistaiseksi kysyntää on riittänyt, eikä toisen jalan nivelrikkoa pahempaa kremppaa ole ilmennyt, Katri Helena toteaa Me Naisille.


Katri Helena

Katri Helena on vieraana Studio Pääskysaaressa su 14.5. Kuva: MTV3


Katri Helena on näyttäytynyt suomalaisille julkisuudessa positiivisena ihmisenä ja sitä hän on myös omassa elämässään.

-En pidä kielteisestä olotilasta, enkä halua antaa sellaisen tuhota koko päivää. Pystyn ajattelemaan itseni pois negatiivisuudesta. Väsyneenä kielteisyys iskee helpommin. Jos joskus on sellainen olo, että tänään ei huvita, tartun itseäni niskasta kiinni ja pistän huvittamaan. Vuoden 2018 hetkellisestä loppuun palamisestakin olen onneksi toipunut, Katri Helena paljastaa.


Suomalaisen laulajaikonin elämään on mahtunut suurta surua ja mm. oman aviomiehen kuolema. Katri Helenan usko laulun voimaan on kuitenkin kantanut läpi vuosien.

-Laulu on kantanut minut läpi vuosikymmenten ja eri elämänvaiheiden, yli surujen ja menetysten, talousongelmien ja avioerojen. Yleisön edessä en ole köyhä enkä kipeä, en sureva leski tai petetty vaimo. En ajattele, että tässä vedän samaa laulua kolmattatuhannetta kertaa. Ei, sen tietyn yleisön edessä kerta on ensimmäinen, ja minulla on heille tarina kerrottavana. Läsnäolon taika antaa voimaa, laulajalegenda summaa.


Lue myös: Me Naiset: Katri Helena poltti hääpukunsa tynnyrissä - Teki samalla elämää mullistavan päätöksen


Lue myös: Jenni Pääskysaari halusi Katri Helenan, 77, tästä syystä tv:seen: "Tuntuu brutaalilta..."


Katri Helena Studio Pääskysaaressa su 14.5., jakso MTV3 ja MTV Katsomossa.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi, jakso MTV Katsomossa.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Me NaisetKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»