Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian Juhon päätös voi estää rakkauden: “En näe muuttamista pois vaihtoehtona.”

Vahva luonne kulkee suvussa. Onko morsiamista Juhon kelkkaan mukaan?

18.9.2019 klo 10:00

Maajussille morsian
Juho on 34-vuotias toimelias ja vähästä innostuva maajussi Haapamäeltä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Maajussi-Juho Juho on ollut sukutilallaan isäntänä 10 vuotta kuudennen polven maajussina. Juho viljelee mm. ohraa, kauraa ja kuminaa sekä hoitaa metsää. Ehtiipä mies olla myös perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas. Juhossa on omien sanojensa mukaan myös "hieman romantikon vikaa".


Toimeliaalle ja uusista asioista kiinnostuneelle Juholle liikunta on tärkeä osa elämää. Ryhmätreffeillä Juho veikin naiset pyöräilemään ja kiipeilemään. Millainen olisi miehen ihannekumppani?

- Temperamenttia täytyy olla, että pystyy sanomaan mulle vastaan. Toiminnallinen, että tarttuu toimeen, kun täytyy tehdä jotain, ettei jää vain puheen asteelle. Urheilullinen, koska itsekin tykkään liikkua. Että se puoli kohtaisi.


Maajussille morsian

Juho on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas ja vastaa tehtaan huoltotoimenpiteistä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Juho tuntuu seisovan omilla jaloillaan, joka tekee itse omat päätöksensä. Mies on saanut paljon neuvoja myös kumppanin valinnassa, mutta aikoo silti tehdä päätökset morsiamesta ihan itse. Mutta mistä sen tietää, onko joku se oikea?

- Ei sitä pysty heti sanomaan, mutta kun tutustuu toiseen, sitten tulee se tunne. Annan mahdollisuuden, jos tietyt kriteerit täyttyy, niin voi alkaa tutustua, Juho lupaa.


Tila on maajussi-Juholle rakas. Jos ohjelmassa rakkaus vie mennessään, olisitko valmis tekemään vaikeita päätöksiä rakkauden eteen ja muuttamaan pois omalta tilalta?

- Kyllä se olisi tässä vaiheessa vaikea yhtälö. En näe muuttamista pois vaihtoehtona, Juho sanoo painokkaasti.


Maajussille morsian

Maajussit ja juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Juhon morsian saa tutustua läheisesti myös miehen sukuun. Ja lähisuku on paras - tai pahin. Juholla on täpäkkä sisko, joka teki itse asiassa päätöksen velipojan “naittamisesta”. Ja saihan Juhokin sitten asiasta kuullakin - tosin jälkikäteen.

- Sisko laittoi minut ohjelmaan. Oli sisko muutaman vuoden heittänyt vitsillä ja nyt sitten oli tarttunut toimeen. Kertoi sitten mullekin jälkikäteen, että oli ilmoittanut minut, Juho myhäilee.


Maajussille morsian -ohjelman kautta on syntynyt pareja. Juho uskoo, että se on mahdollista myös hänen kohdallaan.


Maajussille morsian MTV3:lla ma klo 20

Jäikö jakso näkemättä? Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»