Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian -ilouutinen: Vappu Pimiä paljasti somessa - Kuvaukset käynnissä vaikka korona

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma poistui keväältä koronan vaikutuksesta, mutta suomalaisten maajussien versio on tulossa.

15.5.2020 klo 9:25

Maajussille morsian

Vappu Pimiä on suosittu ruutukasvo. Hän juontaa parhaillaan Vappu ja Marja Liveä tv:ssä. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiVappu Pimiä emännöimän Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset ovat käynnistyneet. Vappu Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään tapahtumapaikalla ja hehkutti tulevaa kautta:


-13 tunnin työpäivä takana ja tulin vähän laiturille istuskelemaan ja sulattelemaan kahden päivän #maajussillemorsian kuvausten saldoa. Oli mahtavaa tavata ensimmäistä kertaa uudet jussit ja jussittaret! Tunteita oli taas laidasta laitaan ja ensimmäistä kertaa, minulta ei meinannut yhdessä hetkessä löytyä edes sanoja. Lupaan, että tästäkin kaudesta tulee taatusti tunteita herättävä! #maajussillemorsian #farmerwantsawife #host #workinggirlFaneille oli suuri pettymys, että Maajussille morsian maailmalla -ohjelman ensimmäistä Suomi-versiota ei esitettykään tänä keväänä. Ohjelma oli jo kuvattu ja kaiken piti olla kunnossa. Ohjelman siirto oli tiedotteen mukaan osa MTV:n ohjelmiston reagointia ja varautumista koronakriisin vaikutuksiin liiketoiminnan kannalta.


Maajussille morsian maailmalla ja Maajussille morsian ovat kummatkin MTV3:n tuotantoa. Esitysajankohdat tarkentuvat tulevaisuudessa.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat