Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: “Olen erittäin hypeissä”

Roope Salminen palaa julkisuuteen ja tv:seen Myyrä-realityn juontajana.

5.3.2021 klo 10:00

Roope Salminen

Roope Salminen on muusikko, näyttelijä ja juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Roope Salminen on ollut tauolla tv-työstä, eikä miestä nähty esimerkiksi tammikuussa alkaneen Putous-viihdeohjelman juontajana. Salminen sai syksyllä sakkotuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Teko oli tapahtunut viisi vuotta sitten.Nyt Roope Salminen palaa julkisuuteen ja tv:seen Myyrä-realityn juontajana. Juontaja Salminen on fiiliksissä tulevasta kaudesta:


-Oli ihan sairaan kivaa. Ykköskaudella tiesin jo, että tästä tulee sairaan hyvä, mutta aika monimutkainen ohjelma. Silloin jo toivoin, että kanavalla on kärsivällisyyttä ajaa tätä useampi kausi. Uskon, että mitä useampi ihminen tietää säännöt alusta asti, sitä enemmän katsojia on, Salminen kertoilee ohjelman etälehdistötilaisuudessa.


Roope Salminen

Myyrän jengi, kuva: MTV3


Lue lisää: Nyt on kovat nimet Myyrä-realityssä! Mm. Pippa Laukka, Pyhimys, Wallu Valpio, Noora Karma...


Salminen paljastaa, että Myyrä-konsepti on vaikea ymmärtää äkkiseltään.


-Kun mulle (ennen ykköskautta) pitchattiin, että haluatko lähteä juontamaan tätä ohjelmaa, niin piti katsoa yksi kokonainen jakso, että tajusin mistä on kyse. Meillä on hyvä pohja ihmisiä, jotka näki Myyrän ykköskauden back in the day, joka tuntuu pandemia-aikaan kymmeneltä vuodelta, niin heillä on jonkinlainen käsitys, mistä tässä on kysymys. Pääsee jännittämään suoraan, että kuka on Myyrä.


Roope Salminen

Myyrän ekassa jaksossa maalaukset piti asettaa samaan järjestykseen, kun ne ovat viereisessä huoneessa. Kuva: MTV3


Tällä kaudella mukana on julkisuudesta tuttuja ihmisiä, viime kaudella kisaajat olivat tavallisia tallaajia. Miltä se tuntui, Roope Salminen?


- Oli upeaa tehdä nimenomaan ammattiesiintyjien kanssa töitä. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että tehdään realityä niin, että sinne lähtee ei julkisuudesta tuttuja ihmisiä. Mutta totta kai, tehdään ohjelmaa, jossa isot persoonat on pääosissa, niin eläytymiseen auttaa se, että on jonkinlainen mielikuva ihmisestä. Se, että me päästiin tekemään julkkiskausi ja ylipäätään uusi kausi, niin olen erittäin hypeissä.


Myyrä MTV3 ti klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat