Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohubody Martina Aitolehti some-ryöpytyksessä: "Ryppyjä silmäkulmissa" "Ei oo enää Stefun rahoja"...

Martina Aitolehti herättää tunteita. Nyt naisen kertyneet vuodet ovat saaneet somekansalta ihailevia, ja ei niin ihailevia kommentteja Suomi24 Keskustelupalstalla..

10.3.2021 klo 11:10

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on 38-vuotias hyvinvointivalmentaja, somevaikuttaja ja yrittäjä. Hän on yksi Discovery+-palvelun Iholla-sarjan tähdistä. Kuva: Discovery+Martina Aitolehti on kestojulkkis, jonka tekemisiä seurataan tarkkana. Aitolehti treenaa täysillä ja kisaa mm. triatlonissa. Suomi24 Keskustelu -sivustolla www.suomi24.fi käydään kiivasta kommentointia Aitolehden ulkonäöstä.


-Ulkonäkö rapistuu. Ei oo enää Stefun rahoja käytössä niin ei fyffee kauneushoitoihin monta kertaa viikossa. Hiuksetkin hamput.

yksi keskustelija aloittaa arvostelevasti.

-Kyllä on ryppyjä silmäkulmissa eikä ole vielä edes neljääkymmentä. Monenlaista kallista tököttiä ja naamioita on laittanut naamaansa, mutta ei näytä paljon auttavan, toinen pohtii.


Martina Aitolehti

Martina Aitolehti näytti tältä kuusi vuotta sitten Martina ja hengenpelastajat tv-sarjassa. Kuva: Liv


Lue lisää: Eronnut Martina Aitolehti helpottuneena: "Luojan kiitos, mun ei tarvii enää riidellä"


Keskustelupalstalla moni alkaa puolustaa ja hehkuttaa ex-fitnessmallin ja hyvinvointivalmentajan kauneutta:

-Mun mielestä Martina on kaunis. Olisi ihanaa jos minä olisin myös. Mutta ei ole luoja antanu ulkonäköö niin näillä mennään, yksi arvioi.

-Kaunis on nainen, ei kokoajan ole kasvot hirveässä tällingissä niinkuin toisilla. Arvostan Martina suuresti, hänellä on oikeat arvot elämässään, toinen komppaa.

-Martinal on todella kauniit kasvon piirteet, hämmästyin kuin katsoin Martina ja pelastajat ohjelmaa.On missi ainesta vieläkin, vaikka on jo 38v- nainen, kolmas ylistää.


Aitolehti treenaa parhaillaan Dubaissa ja hän on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvia treenistä:Eräs keskustelija pohtii, miksi ulkonäköä yleensä arvostellaan:

-Miksi toiset naiset arvostelevat ja haukkuvat toisten naisten kauneutta, tiedättekö mistä tää muuten johtuu? Minä tiedän, ainut syy on kateus.


Keskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä Suomi24 -sivulla. Pääset alkuperäiseen keskusteluun tästä.


Iholla Discovery+ palvelussa.


Martina ja hengenpelastajat uusinnat pyörivät Herolla ja Livillä.

Katso tästä ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat