Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eronnut Martina Aitolehti helpottuneena: "Luojan kiitos, mun ei tarvii enää riidellä"

Martina Aitolehti, Sara Sieppi, Tuure Boelius ja Leo Stilmann ovat uuden Iholla-sarjan tähdet.

13.1.2021 klo 7:00

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on yksi Iholla-sarjan tähdistä. Kuva: discovery+


Kultainen Venla -ehdokkuuksilla noteeratussa Iholla-sarjassa päähenkilöt päästävät katsojat todellakin mukaan elämäänsä, sillä he kuvaavat itse omaa arkeaan omalla kamerallaan. Kamera on kuin ystävä, jolle kerrotaan ilot ja surut, vaikeudet ja haasteet.


Iholla-ohjelman julkkiskaudella mukana ovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, somevaikuttaja Sara Sieppi, 29, laulaja-lauluntekijä Leo Stillman, 29, sekä tubettaja-laulaja Tuure Boelius, 19.Yksi päätähdistä on Martina Aitolehti. Aitolehti kertoi keväällä 2020 eronneensa nuoremman lapsensa isästä Stefan Thermanista. Sarjassa Aitolehti aloittaa uutta elämänvaihetta 8- ja 11-vuotiaiden tyttäriensä kanssa. Ohjelmassa hyvinvointivalmentaja Aitolehti näyttää rehellisesti kipuaan koskien entistä suhdettaan.


-Luojan kiitos, mun ei tarvii enää riidellä, Aitolehti avautuu ohjelmassa viitaten aiempaan parisuhteeseensa.

-Kertokaa mulle, miks sattuu niin paljon aina päästää irti. Mikä helvetti siinä on niin vaikeeta ja kipeetä, Aitolehti kysyy itkuisena.


Martina ikuistaa kameralle parisuhdeasioiden lisäksi omaa hektistä arkeaan sekä pohtii äitiyttä. Tarjolla on myös juhlaa, kun somevaikuttaja viettää ystävänsä häitä Hangossa. Elämä yllättää tarjoamalla seikkailua, josta Martina ei voi kieltäytyä.


Katso tästä Iholla 2021 traileri:Sarja nähdään Discovery+-palvelussa. TV5 esittää maistiaisina sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa.


discovery+ tarjoaa: Iholla TV5 ke 13.01. klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»